Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Βιβλιοπαρουσίαση: "Μυρωδιά από σανίδι"

Οι Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications, το βιβλιοπωλείο η Γωνιά και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μια μεγάλη συνάντηση με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου "Μυρωδιά από σανίδι"

Στην τελική ευθεία οι «μικρές» ομάδες του ΟΞΙΦ

Με το βλέμμα καρφωμένο στο τελευταίο, χρονικά, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 χρονών τον επόμενο μήνα στην Αθήνα, οι «μικρές» ομάδες του ΟΞΙΦ ετοιμάζονται εντατικά.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, λοιπόν, ο Δημήτρης Σαχινίδης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο -13 στο ξίφος

Ο Γ.Γ της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Στ.Κουτσιουμπέλης στη Φλώρινα

Την Τρίτη 22  Μαΐου 2018 ο Γενικός Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ο κ. Κουτσιουμπέλης Σταύρος εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ θα βρίσκεται στη Φλώρινα προκειμένου να πραγματοποιήσει ενημέρωση προς τα μέλη και τους συνδικαλιστές όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων, συλλόγων κ.λ.π. του Νομού, σχετικά με την απεργία της 30ης Μαΐου 2018.
Το πρόγραμμα επίσκεψης έχει ως εξής: 

Δράση ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Φλώρινας

Ολοκληρώθηκε από τα Στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών  Δήμου Φλώρινας  η δράση ενημέρωσης στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Φλώρινας, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας «Σώμα και Ταυτότητα». Η παρέμβαση αφορούσε τη θεματική

Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας του ΛΕΦ

Το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας πραγματοποίησε εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 13 Μαΐου στο Ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ». 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας 2018

Την Δευτέρα, 21 Μαΐου ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2018. Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας, μέχρι και την Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Ενημερωτική εκδήλωση: "Ηλεκτρονική υποβολή διαγραμμάτων του Ν.4409/2016"

Ευχαριστήριο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας

Το προσωρινό Προεδρείο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί τους 104 συναδέλφους Διπλωματούχους Μηχανικούς, (85 στην Κοζάνη και 19 στη Φλώρινα) που προσήλθαν στις κάλπες, έγιναν μέλη

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη 22 Μαϊου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 22 Μαΐου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: