Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Με αίτημα της αντιπολίτευσης συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη ΔΕΗ

Σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στις 4 μ.μ.  στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα:

Ορεινά λιβάδια και λίμνες

 Φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Φλώρινας

1ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Ορθογραφίας Δυτικής Μακεδονίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς (Σ.Φ. Καστοριάς), ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης (Σ.Φ. Κοζάνης), η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας (Ε.Φ. Φλώρινας) και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνδιοργανώνουν τον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας Δυτικής Μακεδονίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων για την καλλιέργεια της ορθής χρήσης της Νέας Ελληνικής.

Εκδρομή στο Κίεβο και στην Οδησσό από το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας

Το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με ιδιαίτερη χαρά, σε συνεργασία με το Γραφείο Γενικού Τουρισμού KASKAMANIDIS TOURS (Κασκαμανίδου Λαρίσα Β.), διοργανώνει πενθήμερη πολιτιστική εκδρομή στο Κίεβο και στην Οδησσό της Ουκρανίας από 27/06-01/07/2018. Η Οδησσός είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του Ελληνισμού, αφού εκεί συστάθηκε η Φιλική Εταιρεία. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επίσκεψη σ’ αυτόν τον ιστορικό τόπο για τον Ελληνισμό και η

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 23 έως 29 Απριλίου του έτους 2018 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα: