Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Γ. Σταθάκης: Σε δύο εβδομάδες το νομοσχέδιο για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο "Κεφάλαιο" ότι σε 15 ημέρες η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτών της ΔΕΗ, αποκαλύπτοντας ότι θα διασφαλίζει την εύλογη αποζημίωση της επιχείρησης. 

Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ για την πώληση των μονάδων

Τις περίπλοκες διαδικασίες για την απόσχιση κλάδου (ή κλάδων) προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός για την αποεπένδυση των δύο μονάδων της Μεγαλόπολης, της μονάδας Μελίτη Ι και της άδειας

Εαρινός περίπατος στο νέο πάρκο

Φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος

Οδοιπορικό στους Ψαράδες Φλώρινας: Να γιατί πρέπει να πας

Την Ελλάδα την αγαπώ. Δεν θα την άφηνα ποτέ για να ξενιτευτώ. Λατρεύω τον καιρό της, την θέση της και φυσικά το κλίμα της. Μου αρέσει που παρότι είναι μία χώρα μικρή συγκριτικά με άλλες, έχει τόσους κρυμμένους θησαυρούς που μπορεί κάποιος να ανακαλύπτει έναν κάθε μέρα.  Ένας από αυτούς είναι ο

297 παιδιά έκαναν την διαφορά…

Την τιμητική του είχε το Προπονητικό Κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη, TFC-HELEXPO, το προηγούμενο Σάββατο αφού με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Kids Cup Vol.5, κυριολεκτικά κατεκλύσθη από κόσμο.

Ο ΟΕΑ Φλώρινας πρωταθλητής στη Β Εθνική Γυναικών Β.Ελλάδος

Νικηφόρα έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τον ΟΕΑ Φλώρινας στις γυναίκες. Το Σάββατο έδωσε στην Θεσσαλονίκη τον τελευταίο της αγώνα με τον Φάρο Αλεξανδρούπολης, τον οποίο κέρδισε 4-0. Έτσι, τερμάτισε

Νικηφόρο φινάλε για την αντρική ομάδα των "Σαρισών" στη Β Εθνική

Με νίκη 4-2 επί της ΧΑΝΘ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η αντρική ομάδα στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Αντρών Βορείου Ελλάδας.

Φινάλε στην Α1 Γυναικών για τις "Σάρισες"

Με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Μεσημεριανός περίπατος για τον Ερμή Αμυνταίου

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο α΄ μέρος όταν σημείωσε και 3 γκολ ο Ερμής Αμυνταίου κέρδισε εύκολα την ΑΕΠ Κοζάνης με 4-1 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Συλλυπητήριο του Ερμή Αμυνταίου

Η οικογένεια του Ερμή Αμυνταίου θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θωμά Καπετανόπουλου για την απώλεια του προσφιλούς τους προσώπου.

Η πρόβλεψη!

-Πριν γεννηθεί ο άνθρωπος γεννήθηκαν τα ζώα, αυτά ανέπτυξαν τις αισθήσεις και προσαρμόστηκαν κατά ένα τέλειο τρόπο πάνω στην γη.
-Στα χρόνια που πέρασαν έβλεπαν τον άνθρωπο να είναι λυπημένος και στεναχωρημένος, μια μέρα αποφάσισαν να τον βοηθήσουν, συγκεντρώθηκαν κάτω από τον μεγάλο πλάτανο και τον ρώτησαν τι θέλει!

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: