Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Μήπως και για σένα είναι το κάτι.., κάπου.., κάποτε;

Συγκινητική  είναι  η  κατάθεση  μιας  μουσουλμάνας, που  συγκλονισμένη  απ΄τη  χάρη  του  βαπτίσματος -- βαφτίστηκε  χριστιανή εδώ και πολύ καιρό και σε  μεγάλη  ηλικία -- , ομολογούσε   ότι  ζει  την  ωραιότερη  περίοδο  της  ζωής  της  και  την  πιο  υπέροχη  εμπειρία  της. 
Είχε  γνωρίσει  στη  θρησκεία  του  Ισλάμ  το  φανατισμό,  φοβερή  μισαλλοδοξία  και  βία, γι΄αυτό  και  η  εικόνα  του  Θεού  που  προέβαλλαν  δεν  την  ικανοποιούσε. 

Πανστρατιά εργαζομένων και λαού για την υπεράσπιση του ρεύματος ως κοινωνικού αγαθού


  • Άμεση ανάγκη η δημιουργία κοινωνικού - εργατικού μετώπου. Εργαζόμενοι, άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελματίες , αγρότες και κοινωνικοί φορείς.

2 αργυρά για τον ΣΟΧ στο Βαλκανικό Κύπελο στο Μαύροβο

Η ομάδα Δρ. Αντοχής του ΣΟΧ Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα του Βαλκανικού Κυπέλου που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαβροβο της ΠΓΔΜ και διοργανώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και την Ομοσπονδία Χιονοδρομίας της γειτονικής χώρας. Οι αγώνες

Εκδήλωση – Αφιέρωμα για την Ημέρα της Γυναίκας: Η Συμμετοχή των γυναικών στην Εθνική Αντίσταση (1941- 1944)

Το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ε. Φλώρινας και το Δ.Σ του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών, σας προσκαλούν στην Εκδήλωση – Αφιέρωμα για την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) με θέμα: 

Προβολή ταινίας: "Αμύνταιο. η Πολιτεία των Λιμνών"


2ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

Η Ένωση  Φιλολόγων Ν. Φλώρινας , σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας και με την υποστήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας και της ΔΕΗ-ΑΕ ΑΗΣ Μελίτης, διοργανώνει τον 2ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας για τους μαθητές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου όλων των ημερήσιων Γυμνασίων της Π.Ε. Φλώρινας, την  Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Πολλαπλών

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 12 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου του έτους 2018 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Ευχαριστήριο του Ερμή Αμυνταίου

Η διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου θέλει να ευχαριστήσει το Μακεδονικό Βεύης για την παραχώρηση του