Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στην Φλώρινα η 35η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση

Σχεδόν ένα μήνα πριν την πραγματοποίηση της το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 η 35η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση άλλαξε τόπο διεξαγωγής και οργανωτή σύλλογο λόγω τεχνικών δυσκολιών με την αρχική της ανάθεση. Έτσι, η 35η ΒΟΣ θα διεξαχθεί τελικά στην Φλώρινα και στο όρος Βαρνούντα στο καταφύγιο Οροπεδίου «Χρήστος Φάτσης» σε υψόμετρο 1050μ.

Οι ορειβατικές συναντήσεις σε τοπικό, περιφερειακό ή πανελλήνιο επίπεδο είναι ένας θεσμός με στόχο την προβολή των περιοχών στις οποίες πραγματοποιούνται, την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων που συμμετέχουν και την προώθηση της Ορειβασίας.
Μετά την κατά γενική ομολογία πολύ πετυχημένη 77η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017 στο όρος Βόρας (Πιπερίτσα, 1999μ) και παρά το σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι την διεξαγωγή της ευελπιστούμε ότι και αυτή η ορειβατική διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία με την βοήθεια όλων μας και την συμμετοχή των φίλων ορειβατών της περιοχής μας άλλα και των γειτονικών συλλόγων της Μακεδονίας και Θράκης αλλά και των υπολοίπων περιοχών της Ελλάδας και γειτονικών χωρών.
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη ορειβατική αυτή συνάντηση στην περιοχή μας.


Το Δ.Σ του ΣΕΟΦ
www.seof.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου