Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας στο 1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Ελλάδα, Κύπρος, Ομογένεια : Εκπαιδευτικές γέφυρες»

Το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας μετά από Πανελλήνιο και Παγκύπριο Διαγωνισμό προκρίθηκε και συμμετείχε στις εργασίες του 1ου πανελλήνιου εκπαιδευτικού συνεδρίου «Ελλάδα, Κύπρος, Ομογένεια : Εκπαιδευτικές γέφυρες». Το
συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 9 & 10 Μαΐου 2018. Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου  Δήμτσιος Στέφανος,  Κατσάκη Σοφία και Μπάλκος Ευάγγελος μαζί με την συντονίστρια του προγράμματος  κ.  Καραγιάννη Χριστίνα παρουσίασαν εισήγηση με τίτλο «Μίαν βολάν τζι έναν καιρόν … στην Κύπρο.»
Για τη διαμόρφωση του διδακτικού σεναρίου που παρουσιάστηκε εργάστηκαν επίσης η εκπαιδευτικός κ. Σακαρέλη Σταματία και οι μαθητές της Γ΄ τάξης Αμπατζής Ιωάννης, Αντωνίου Μαρία, Δάμου Μαρία, Ηλιακόπουλος Αλέξανδρος, Καράγεωργα Ουρανία – Νεφέλη, Κασκαμανίδου Έρση, Κόττης Χρήστος, Κόττης Κωνσταντίνος, Νεδέλκου Φλώρα, Ξανθοπούλου Ναυσικά, Παπαγρηγορίου Καλυψώ, Παράσχου Ζήσης, Σβάρνας Ελευθέριος, Σέρτση Χρυσή, Συγκελάκη Αντιγόνη.
 Ο καθηγητικός σύλλογος και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο και την παρουσίαση των παραμυθιών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Βαλίνα Ρόζα, Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.» που με την ευγενική προσφορά της συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης.

Από τη διεύθυνση του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου