Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Η Ε. Παναγιωτίδου προς τον Περιφερειάρχη: «Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ, να παριστάνεται τον αντιπρόσωπο τύπου του κ.Κοτζιά ή του κ.Τσίπρα είναι προσωπικό σας ζήτημα, αλλά και ζήτημα των πολιτών που σας εμπιστεύτηκαν. Να εξηγήσετε πως ένας ανεξάρτητος συνδυασμός κατάντησε δεκανίκι της κυβέρνησης» (video)

«Για να κατέβω με το συνδυασμό σας διαγράφηκα, με πανηγυρικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή έγινε το εξής παράδοξο, να είναι όλοι, σήμερα ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από εμένα. Θα πρέπει να πείτε επιτέλους στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ποια είναι η πολιτική σας ταυτότητα. Έχετε μια λαϊκή εντολή
ως ανεξάρτητος. Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ, να παριστάνεται τον αντιπρόσωπο τύπου του κ.Κοτζιά ή του κ.Τσίπρα, αυτό, είναι προσωπικό σας ζήτημα, αλλά είναι και ζήτημα των πολιτών που σας εμπιστεύτηκαν (... ) Θα πρέπει να εξηγήσετε πως ένας ανεξάρτητος συνδυασμός κατάντησε δεκανίκι της κυβέρνησης», ανέφερε, μεταξύ άλλων η ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, μιλώντας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τον απολογισμό Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής. Δείτε το σχετικό απόσπασμα απότο kozan.gr:

1 σχόλιο: