Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Kύκλος σεμιναρίων από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων Ά Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με την Επιμόρφωση Ζωής (ΕΠΙ.ΖΩ).

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 4 σεμινάρια.
Δύο σεμινάρια ‘’Ά Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις – Εισαγωγή στη μέθοδο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης’’ στους μαθητές του σχολείου μας ( Έ & ΄ΣΤ τάξη αντίστοιχα )
Ένα σεμινάριο ‘’Ά Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις – Εισαγωγή στη μέθοδο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης’’ για γονείς, εκπαιδευτικούς κ.λ.π. και
Ένα πιστοποιημένο σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με την δυνατότητα πιστοποίησης στους συμμετέχοντες.
Ευχαριστούμε την Επιμόρφωση Ζωής (Επι.Ζω) για την παρουσίαση των σεμιναρίων, η οποία ήταν υποδειγματική. Διαμορφωμένη ανάλογα με το αντίστοιχο κοινό με συνέπεια να είναι βιωματική και πολλή ενδιαφέρουσα.
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου Κο Συγγελάκη Γεώργιο και τον Υποδιευθυντή Κο Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα για την υποστήριξη τους, και την καταλυτική τους βοήθεια στην οργάνωση των σεμιναρίων.
Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στα σεμινάρια και έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το σχολείο και τους μαθητές του.
Σαν Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δεσμευόμαστε ότι θα συνεχιστούν τέτοιου είδους επιμορφωτικές δράσεις τόσο για τους μαθητές όσο και για γονείς και εκπαιδευτικούς.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου