Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δεν καταλαβαίνει από έδρες το Αμύνταιο

Την 6η νίκη του μακριά από το Αμύνταιο πέτυχε ο Ερμής Αμυνταίυ κερδίζοντας και στο Κομπότι τον πολύ καλό Σκουφά με 1-3.

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο απόρροια της έντονης βροχόπτωσης όλο το βράδυ έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή δυσκόλεψαν αφάνταστα τον Ερμή αλλά στο τέλος η ποιότητα των παικτών του τον οδήγησαν στη νίκη.
Ο Ερμής στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερο πετυχαίνοντας ένα γκολ και χάνοντας ευκαιρίες.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Σκουφάς μπήκε δυνατά πίεσε ισοφάρισε έχασε ευκαιρίες, είχε 2 δοκάρια αλλά μέχρι εκεί.
Το φοβερό γκολ του Ηλιάδη (απίστευτο άλμα) που έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ερμή τον βοήθησε να πάρει πάλι τον έλεγχο και να φτάσει στη νίκη.
Πολύ καλή η διαιτησία σε ένα ακόμα αγώνα του Ερμή (Διώτης- Κουρλός- Μπύρος Σ.Δ. Ευρυτανίας).
Ο διαιτητής απέβαλε με 2η κίτρινη τον Σχισμένο  ενώ έδειξε κίτρινες στους Καλπακούλα, Βερλέκη, Θεοδωρή, Μαγκάκη, Χαραλαμπίδη, Κλάζογλου, Αμαραντίδη και Σερσέμη.

Φάσεις-γκολ
Μόλις στο 6ο κάθετη πάσα του Μαυροματίδη για τον Χαϊτίδη που με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 11ο φάουλ Τριανταφύλλου κεφαλιά του σκόρερ άουτ και στο 15ο σουτ του Μαυροματίδη ψηλά άουτ.
Στο 24ο ο Τσορλίνης μπήκε στη περιοχή αντί να σουτάρει πάσαρε στον Μαυροματίδη που σούταρε αλλά ο Παπαχρήστος απέκρουσε.
Στο 26ο φάουλ του Βερλέκη άουτ και στο 30ο σέντρα Τριανταφύλλου ο Χαϊτίδης δεν μπορεί η μπάλα στρώνεται στο Τσορλίνη αλλά το σουτ που επιχειρεί κοντράρεται σωτήρια.
Στο 36ο καλή αντεπίθεση του Ερμή αλλά η τελική πάσα του Μαυροματίδη δεν ήταν καλή και στο 43ο σέντρα Τριανταφύλλου το σουτ του Τσορλίνη από καλή θέση κοντραρίστηκε και πάλι σωτήρια.
Στο 44ο σέντρα Κλάζογλου σουτ του Τριανταφύλλου απέκρουσε στη γωνία του ο Παπαχρήστος.
Στις καθυστερήσεις φάουλ Τριανταφύλλου δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαχρήστος. Το εκτέλεσε ο Ηλιάδης κεφαλιά Κλάζογλου ελάχιστα έξω.
Στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 47ο ο Περπερίδης έκανε την απέκρουσε το αγώνα αφού αν και είχε αντίθεση κίνηση γύρισε το κορμί του και αποσόβησε το γκολ σε σουτ του Μαγκάκη.
Στο 52ο κόρνερ Σταμούλη κεφαλιά Σχισμένου στο αριστερό κάθετο δοκάρι  και στο 57ο σουτ του Τσορλίνη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαχρήστος.
Στο 60ο γέμισμα Βερλέκη αδράνεια της άμυνας και ο Μαγκάκης από κοντά με πλασέ ισοφάρισε.
Στο 69ο σέντρα Μαυροματίδη ο Ηλιάδης πήδηξε πάρα πολύ ψηλά και με κεφαλιά έκανε το 1-2 και στο 75ο ο Σκουφάς άγγιξε το 2-2 αλλά η κεφαλιά του Βερλέκη βρήκε και πάλι το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 89ο τέλος ο Μαυροματίδης έδωσε στο Τσολάκη αυτός στον Τσορλίνη που μπήκε στη περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-3.

Σκουφάς: Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Μπαλωμένος, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης (84ο Παρράς), Παππάς, Ασπροποταμίτης (71ο Θεοδωρής), Τσάκαλος, Σταμούλης, Τάσσος (25ο Μαγκάκης).

Ερμής: Περπερίδης, Γιορετζίδης (80ο Τσολάκης), Ηλιάδης (76ο Χαραλαμπίδης), Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Τριανταφύλλου, Σερσέμης, Χαϊτίδης (93ο Πάλλιος), Τσορλίνης, Μαυροματίδης (92ο Τράϊκος).


 Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου