Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλες επιτυχίες των Σαρισών στην Αθήνα

Διέπρεψαν τα παιδιά των Ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ στην Αθήνα. Αυτή τη φορά συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Α.Ο.ΚΑΡΕΑ κατέκτησαν 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια δείχνοντας τη δυναμική της Φλώρινας.

Ο Δήμος του Βύρωνα στην Αθήνα φιλοξένησε το 8ο στη σειρά αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας, στο οποίο πήραν μέρος 225 αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα. Η Φλώρινα συμμετείχε με 9 παιδιά που αγωνίστηκαν σε 5 διαφορετικές κατηγορίες.
Στην κατηγορία Μίνι-παμπαίδες ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής έδειξε για μία ακόμα φορά την ανωτερότητά του νικώντας άνετα όλους τους αντιπάλους του. Έτσι, χωρίς δυσκολία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Στην κατηγορία Παμπαίδες έλαμψε το ταλέντο του Σωτήρη Μούσια, ο οποίος ήταν ασυναγώνιστος. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και σήκωσε το κύπελλο. 
Στην κατηγορία των κορασίδων η Χρυσή Φωτιάδου παραμένοντας σταθερή στα μετάλλια κατέκτησε την 3η θέση. Η Άμπα Δέσποινα κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο αγωνιζόμενη στην κατηγορία Παγκορασίδες. 
Πολύ κοντά στα μετάλλια έφτασε ο Στέφανος Ουλιάρης (5ος) στην κατηγορία Μίνι-Παμπαίδες, δείχνοντας από το ξεκίνημά του ως αθλητής τις μεγάλες του δυνατότητες.
Πολύ καλές εμφανίσεις είχε στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Ζαχαρίας Ελσάμι. Κάνοντας το καλύτερό του τουρνουά έως σήμερα κατετάγη 13ος. Μεγάλες εμπειρίες πήραν τα μικρά μας κορίρτσια  - αδερφές Ειρήνη και Νεστορία Χρυσοστομίδου που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Παγκορασίδες. Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μεγαλύτερες αθλήτριες και κατέκτησαν την 21η και 26η θέση αντίστοιχα.
Στη δύσκολη κατηγορία των Παίδων αγωνίστηκε ο Ιωσήφ Ελσάμι, ο οποίος μένοντας μακριά από τις πραγματικές του δυνατότητές κατετάγη 27ος .
Στο περιθώριο της διοργάνωσης ο οικοδεσπότης σύλλογος Α.Ο. ΚΑΡΕΑ βράβευσε τις ΣΑΡΙΣΕΣ. Το σκεπτικό ήταν ότι για συλλόγους από την Περιφέρεια είναι ακόμα πιο δύσκολο ν’ ακολουθούν το πρόγραμμα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και να εμφανίζουν και πολύ καλή δραστηριότητα. Για τη βράβευση συγκεντρώθηκε στο κέντρο του γυμναστηρίου όλη σχεδόν η αποστολή του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες με αθλητές, προπονητές και γονείς. Εκ μέρους του συλλόγου ευχαρίστησε για την κίνηση ο έφορος του Συλλόγου Ελσάμι Γιάσερ κι επισήμανε ότι «μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ανάπτυξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου