Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σάββας Γιαζιτζίδης στην Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Αναχώρησε χθες για την Σεούλ της Νότιας Κορέας ο ειδικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων Γιαζιτζίδης Σάββας για να ενσωματωθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, στην παγωμένη ΠιονκγΤσάγκ.

Ο Σάββας Γιαζιτζίδης είναι το πρώτο μέλος Δ.Σ. και στέλεχος του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας που συμμετέχει σε Ολυμπιακή Αποστολή. Η παρουσία του συμπληρώνει την ιστορική παρουσία των αθλητών του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας που συμμετείχαν σε άλλες οκτώ Χειμερινές Ολυμπιάδες. Η συμμετοχή του αποτελεί μια μικρή επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειας και αγάπης του για την Χιονοδρομία, τόσο μέσα από το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας, όσο και μέσα από το Δ.Σ. της Ε.Ο.Χ.Α. Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Επίσης εύχεται καλή επιτυχία και στον Τεχνικό Εκπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας και στέλεχος του Σ.Ο.Χ. Μούλελη Ηλία που αναχωρεί και αυτός τις επόμενες μέρες για την Καισάρεια της Τουρκίας όπου θα διευθύνει την διεξαγωγή των Διεθνών Αγώνων Αλπικού Σκι (6 Χ GS) που θα πραγματοποιηθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ερσιγές. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα Ξυλείας και Οικοδομικών Υλικών Σταύρου Ιωάννη για την δωρεάν προμήθεια υλικών για τους αγώνες αλπικού.   
  Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου