Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα στην Κοζάνη από τους Πάνθηρες για τον Αριστέα

Την ήττα με 3-1 σετ, γνώρισε το Σάββατο (6/02) στην Κοζάνη ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου απο τους Πάνθηρες, για την 14η αγωνιστική του  πρωταθλήματος, του Γ ομίλου των Κορασίδων. Στα συν των φιλοξενουμένων καταγράφεται η κατάκτηση του 3ου σετ, που
συνοδεύτηκε από μια πειστική εμφάνιση, που φανερώνει ότι η ομάδα έχει προοπτικές αγωνιστικής εξέλιξης. 
Με την ομάδα της Κοζάνης να υπερτερεί σε εμπειρία έναντι του Αριστέα, ο οποίος εξ΄ αρχής του πρωταθλήματος, αγωνίζεται μόλις δύο Κορασίδες, καθώς η πλειονότητα των παικτριών του ανήκει στην παρακάτω ηλικιακή κατηγορία (Παγκορασίδες), κατέκτησε εύκολα τα δύο πρώτα σετ (25-15 και 25-14).
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το τρίτο σετ θα εξελίσσονταν σε τυπική διαδικασία, οι παίκτριες της Νόπης Κούση, απαλλαγμένες από το άγχος του αποτελέσματος, επέδειξαν θράσος και πυγμή στον αγωνιστικό χώρο και με αποτελεσματικά χτυπήματα, κατόρθωσαν να πάρουν το σετ με 20-25, μειώνοντας σε 2-1.
Στο 4ο σετ , ο Αριστέας προσπάθησε να κρατηθεί κοντά στο σκόρ αλλά από ένα σημείο και μετά, η ομάδα των Πανθήρων, θέλοντας να αποφύγει τυχόν περιπέτειες, οικοδόμησε μια διαφορά 7 πόντων 17-10, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ (25-18).

Διαιτητές: Καραπάνου – Γλούμπου
Σετ: 25-15, 25-14, 20-25, 25-18
Πάνθηρες Κοζάνης (Χαράλαμπος Κοτζατίσογλου): Καραμπίνα, Πατσιούρα, Βούρκα, Καρανάνου, Βλάχου, Δισέρη, Δούγαλη, Ματσαρίδου, Παπακώστα, Ευσταθιάδου, Δραγάτσικα, Χαριτίδου.
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου ( Νόπη Κούση): Μπάλι, Καπετανάκη, Κατσουπάκη Μ., Γετίμη, Γιώβη, Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Ε., Χαραλαμπίδου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου