Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Σύλληψη 30χρονου για εισαγωγή, διακίνηση και 23,134 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη την Τρίτη (06-02-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών,
30χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, την Τρίτη το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, εντοπίστηκε ο 30χρονος να έχει παραλάβει -1- σάκο που περιείχε -22- δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -23- κιλών και -134- γραμμαρίων μετά των νάιλον περιτυλιγμάτων, τον οποίο απέρριψε αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχό του και επιβιβάσθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-23- κιλά και -134- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 
-1- κινητό τηλέφωνο.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψαν ως συναυτουργοί του 30χρονου, ένας 33χρονος και ένας 39χρονος υπήκοοι Αλβανίας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και οι οποίοι αναζητούνται. 
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου