Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Η Φλώρινα πρωταγωνίστησε στην Πάτρα με 4 μετάλλια

Με συγκομιδή 4 μεταλλίων επέστρεψε από την Πάτρα η οχταμελής αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ. Το Σαββατοκύριακο 6-7/1/2018 πήρε μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας, το 1ο του 2018. Έτσι, οι αθλητές/τριες των ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ έκαναν εξαιρετικό ποδαρικό για το νέο έτος.

Στο πολύ σημαντικό αυτό πρωτάθλημα πήραν μέρος 156 παιδιά από όλη τη χώρα. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν η Χρυσή Φωτιάδου, ο Ιωσήφ Ελσάμι, ο Σωτήρης Μούσιας, ο Ζαχαρίας Ελσάμι, η Δέσποινα Άμπα, η Αλεξία Μάλο, ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής και η Γεωργία Σπανού.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε για μία ακόμα φορά ο Χρυσοβαλάντης αποδεικνύοντας την ανωτερότητά του στην κατηγορία μίνι παμπαίδες. Μάλιστα σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε δεν έχασε ούτε ένα σετ.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Χρυσή Φωτιάδου στην κατηγορία κορασίδες. Στον τελικό αντιμετώπισε αθλήτρια του Ταύρου και λίγο έλειψε να βγει νικήτρια από το παιχνίδι καθώς προηγήθηκε 2-1 σετ και στο τέταρτο 10-8. Τελικά έχασε το παιχνίδι 3-2 και κατετάγη 2η.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Σωτήρης Μούσιας, ο οποίος στον τελικό της κατηγορίας παμπαίδων έχασε από αθλητή της Αλεξανδρούπολης 0-3 και έτσι κατετάγη 2ος.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δέσποινα Άμπα στην κατηγορία παγκορασίδων μετά από πολύ καλή εμφάνιση.
Η Γεωργία Σπανού αν και αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη από την ηλικία της κατηγορία τα πήγε περίφημα, σημείωσε σημαντικές νίκες και τελικά κατετάγη 10η. Στην ίδια κατηγορία των παγκορασίδων η Αλεξία Μάλο που αγωνίζεται με αμυντικό στυλ πήρε την 16η θέση. Ο Ιωσήφ Ελσάμι στην κατηγορία των παίδων όπου αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος πήρε την 24η θέση και ο Ζαχαρίας Ελσάμι στου παμπαίδες βγήκε 18ος.
Το 2018 ξεκίνησε θαυμάσια για τις ΣΑΡΙΣΕΣ με μεγάλες επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν καθώς οι ακαδημίες των ΣΑΡΙΣΩΝ δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς σε πολύ υψηλό επίπεδο και όλο και πιο πολλά παιδιά εντάσσονται στις τάξεις αυτών.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου