Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Διέρρηξαν το σπίτι του Αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Μπίρου

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης "Η Χύτρα", που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο περιστατικό, διάρρηξη στο σπίτι του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Στέφανου Μπίρου, στο Αρμενοχώρι Φλώρινας, σημειώθηκε, χθες, Τετάρτη, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Ο/οι δράστες, την ώρα που

Επιχειρηματικότητα- Ενέργεια- Γούνα: Θύματα της ανικανότητας του κ. Καρυπίδη

«Έλεος με το λαϊκισμό κ. Ζεμπιλιάδου!», μας απάντησε ο κ. Καρυπίδης, ξεχνώντας προφανώς τη λαϊκή παροιμία πως "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί".
Θα μπορούσαμε να του παραθέσουμε έναν τεράστιο αριθμό παραδειγμάτων που θα τον έπειθαν πως όταν μιλάει για λαϊκισμό είναι σαν να

Προσλήψεις στο δήμο Φλώρινας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο δήμος Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού

Στη Φλώρινα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Φλώρινα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του Αγροτικού Χώρου. 
Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής:

Η φλωρινιώτισα σοπράνο Βιολέττα Λούστα στο Gala Μαρία Κάλλας

Η φλωρινιώτισα σοπράνο και καθηγήτρια του Ωδείου Φλώρινας Βιολέττα Λούστα συμπράττει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Gala Μαρία Κάλλας, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21.00. 
Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ημέρα που η Μαρία Κάλλας άφησε την τελευταία της πνοή, μόνη, μέσα σε ένα

Άμεση σύλληψη 48χρονου για εμπρησμό σε δασική έκταση στις Πρέσπες

Χθες (13-09-2017) τις βραδινές ώρες σε δασική περιοχή του Δήμου Πρεσπών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών συνέλαβαν 48χρονο αλλοδαπό,  υπήκοο Αλβανίας για εμπρησμό. 
Ειδικότερα, περιπολούντες

Μαθήματα Ισπανικών από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθούν και φέτος μαθήματα ισπανικής γλώσσας  σε αρχάριους ενήλικες στον χώρο της Λέσχης (Ι. Καραβίτη 2, ΔΙΕΘΝΕΣ).

Σάρισες: Το πρόγραμμα της Α1 Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα συμμετέχουν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο

ΣΥΡΙΖΑ: Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση της Συγκλήτου του Π.Δ.Μ. για τη δωρεάν φοίτηση των τέκνων των καθηγητών

Η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας περί δωρεάν φοίτησης (ως υπεράριθμων) τέκνων Καθηγητών σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικής αγωγής ξεσήκωσε δικαιολογημένα θύελλα αντιδράσεων, τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στην κοινωνία.
Αντιλήψεις και αποφάσεις που

Καταβολή εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών & μειονεκτικών περιοχών

Ξεκίνησαν και εφέτος, οι αιτήσεις για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το έτος 2017 που φτάνει έως και τα 600 ευρώ. Το επίδομα για τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών (δίνεται στους κατοίκους 40 ορεινών τοπικών κοινοτήτων του Νομού μας και 49 μειονεκτικών, η πόλη της Φλώρινας εξαιρείται) στο

Το ΚΚΕ για τη νέα σχολική χρονιά: "Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε το σχολείο της μόρφωσης και της δημιουργίας"

- Αλλη µια σχολική χρονιά αρχίζει για τα παιδιά µας αλλά και για µας που τα νοιαζόµαστε και στεκόµαστε στο πλάι τους. Μια χρονιά που ξεκινά µε δύναµη κι αισιοδοξία για την κατάκτηση της γνώσης, για να βοηθάµε τα

Κλιμάκιο της ΝΔ στη Φλώρινα

Την Π.Ε. Φλώρινας επισκέφθηκε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από την Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, τον επικεφαλή του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτή Β’ Αθηνών, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη.

Δραστηριότητα Αυγούστου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Αύγουστο του έτους 2017, είναι η εξής:

Ευχαριστήριο της οικογένειας του 4 μηνών Βρέφους

Η οικογένειά μου κι εγώ θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε θερμά όλους για την άμεση ανταπόκριση στην έκκλησή μας για βοήθεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα όλους τους συμπολίτες μας