Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Αγ. Ανάργυροι: Κραυγή αγωνίας των κατοίκων που έμειναν αβοήθητοι

Την εύλογη και δικαιολογημένη αγωνία των κατοίκων των Αγ. Αναργύρων που ο οικισμός τους επλήγη από την κατολίσθηση εξέφρασε πρόσφατα με ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή Aγώνα.
Αγωνία που οφείλεται στο γεγονός πως παρά τις υποσχέσεις Υπουργού και Περιφερειάρχη για άμεση και ταχύτατη αντιμετώπιση του

Ο "χρυσός" Σταθμός

Μία ακόμη διάκριση για την Οινοποιία Βεγορίτις, στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY 2017 στο Βερολίνο. Ανάμεσα σε 6.000 περίπου κρασιά από όλο τον κόσμο , ο “ΣΤΑΘΜΟΣ”, το Λευκό Ημίγλυκο κρασί της οινοποιίας Βεγορίτις, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο.
Ο ιδιοκτήτης Χρήστος Μπόσκος δήλωσε:

Ηπειρώτικο Πανηγύρι

Το Δ.Σ. του συλλόγου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση«ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ» την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο χώρο του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, με την μουσική

Παρουσίαση έργων ζωγραφικής από το εικαστικό τμήμα των "Λυγκηστών"

Παιδικό χοροθέατρο, σύγχρονος χορός, χιπ χοπ και ρυθμική γυμναστική

Ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Αμυνταίου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του  άρθρoυ 52 του Ν.4483/17 στο οποίο προβλέπεται η δυνατότητα υπαγωγής σε ρύθμιση του συνόλου των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 30.09.2017 προς τους Ο.Τ.Α., ο Δήμος Αμυνταίου θα  προβεί στην ρύθμιση οφειλών τρίτων προς τον Δήμο. 
Οι οφειλές δύνανται να εξοφληθούν