Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Τοποθέτηση του Γ.Κοσκοσά σχετικά με τα προβλήματα - αιτίες που οδήγησαν στην απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου

(βασισμενη στην ομιλια στη συνεντευξη τύπου) 
  Είναι πλέον κοινοτοπία τα τελευταία χρόνια να μιλάμε για τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου της πόλης μας και τις δυσκολίες στελέχωσής του . Ειδικά μετά την υπαγωγή της χώρας μας στο καθεστώς των μνημονίων, η αλληλεπίδραση με τα χρόνια διοικητικά προβλήματα και τις κακοδαιμονίες του ΕΣΥ,  έκανε την κατάσταση ακόμα

Οι Δύο Ελλάδες

Καθώς η τρέχουσα κοινωνικο-οικονομική κρίση στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, καθίσταται φανερή η συνύπαρξη δύο διαφορετικών εκδοχών της χώρας: εκείνης του παρελθόντος, που θεωρείται σχετικά ευνοϊκή, και εκείνης του μέλλοντος, πιο ζοφερή και αβέβαιη.

Προκήρυξη – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη 2.868 ατόμων, για την Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Υγείας (www.moh.gov.gr) και όλων των Υγειονομικών Περιφερειών η υπ’ αριθ. πρωτ.

Προσλήψεις στα Λιγντιτωρυχεία Αχλάδας

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  (3 και 8 μηνών) 46 ατόμων.

Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από σήμερα Σάββατο 05 –Αυγούστου ,μέχρι και την Κυριακή 06-08-2017. 
Ενδεικτικά οι μέγιστες τιμές της

Έκθεση έργων του Θερινού Εικαστικού Εργαστηρίου του ΤΕΕΤ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συμμετέχοντας στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που οργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, για μια βόλτα στο φεγγάρι.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την ΕΠΤΑΚ – Π.Ε. Κοζάνης και έχει τον γενικό τίτλο: 
«Πάμε μια βόλτα …
… στο φεγγάρι»

Περιλαμβάνει: 

Τροποποίηση της απόφασης ανάρτησης Δασικού Χάρτη της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι μετά την υπ. αριθ. 111445/04-08-2017 (ΑΔΑ 7ΧΣ1ΟΡ1Γ-6ΜΣ) απόφαση της Δ/νσεως Δασών Φλώρινας, τροποποιήθηκε η υπ’ αριθ. 10901/27-01-2017 Απόφαση (ΑΔΑ 717ΛΟΡ1Γ-Η6Β),  με την οποία αναρτήθηκε ο

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου

Τα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί ο κλάδος των ροδακινοπαραγωγών στη χώρα μας, συζητήθηκαν στις 2 συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν 31-07-2017,