Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται η ελληνική πρόταση με τις προς πώληση μονάδες της ΔΕΗ - Το κλίμα στην αγορά

Στα χέρια των Βρυξελλών είναι εδώ και λίγες ημέρες η λίστα με τα σενάρια για τις προς πώληση λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, δίχως σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα όσα έχουν μέχρι σήμερα διαρρεύσει. 
Η ελληνική πλευρά απέστειλε την

Ορκωμοσία Αποφοίτων Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε να παραστείτε στην τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων φοιτητών, του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η τελετή Ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί την

Μπορούμε να (ξανα)εμπνεύσουμε την ελληνική κοινωνία;

του Γιάννη Θεοφύλακτου
Το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα κόμμα ιδίως της Αριστεράς και ιδίως σε μία μακρά περίοδο οικονομικής (και όχι μόνο) κρίσης της χώρας είναι ΤΟ ΟΡΑΜΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αναμφισβήτητα ανέλαβε την

Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας από το Ε.Τ.Π.Α.

Τις εντάξεις έξι νέων σημαντικών έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για τις ανάγκες των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης. 
Συγκεκριμένα, οι εντάξεις αφορούν σε

Συνάντηση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. με τον Υπουργό Παιδείας

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Βασίλη Καψάλη, Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Διοίκησης της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, τον Γιώργο Ζαφείρη, Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Κοζάνης – Γρεβενών, και τον Γιώργο Ραμογιάννη, Αντιπρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Κοζάνης – Γρεβενών, επισκέφτηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 το Εκθεσιακό Κέντρο Ν. Κοζάνης και συμμετείχε στις

Πανηγυρίζει η Ιεραποστολική Αδελφότητα «Αγία Μακρίνα»

Τήν 19ην Ἰουλίου, ἡμέρα Τετάρτη ἐ.ἔ., ἑορτάζει ἡ Ἁγία Μακρίνα ἡ Μεγάλη καί πανηγυρίζει ὁ ἱερός ναός τῆς ὁμωνύμου Ἱεραποστολικῆς Ἀδελφότητος «ΑΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ» (Τροπαιούχου 16 – Φλώρινα).
Τιμητικά καλοῦνται οἱ φιλέορτοι καί φιλάγιοι εἰς συμμετοχήν τῆς ἱερᾶς ἀγρυπνίας, ἥτις θά τελεσθεῖ τήν Τρίτην 18 Ἰουλίου καί ὥρα

Παρέμεινε και ο Τσέλα στον Ερμή Αμυνταίου

Ακόμα μια εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ έκλεισε θετικά για τον Ερμή Αμυνταίου, αφού ο Βασιλειάνο Τσέλα παρέμεινε στην ομάδα.
Ο 19χρονος αμυντικός (9/3/98) τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και θα

Παγκόσμιο Επιστημονικό Συμπόσιο στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στις Εργασίες του Παγκοσμίου Επιστημονικού Συμποσίου της με θέμα:  «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ: Ιστορικά δεδομένα και σύγχρονες προκλήσεις» που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.
Κατά την Επίσημη Έναρξη του Συμποσίου μας θα κηρυχθεί και η έναρξη των Εργασιών του

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 18 Ιουλίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: