Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Κλειστή η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας

Κλειστή θα παραμείνει η χειρουργική κλινική και το αντίστοιχο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φλώρινας μετά από απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Νικόλαου Κοτοπούλη, ο οποίος ενημερώνει το ΕΚΑΒ ότι:

Δώσαμε τα πάντα, πήραμε υποσχέσεις

Προχειρότητα, γενικόλογοι μονόλογοι, αλλά κυρίως επικύρωση της καταστροφικής απόφασης για το τόπο. Αυτά ήταν τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του «αναπτυξιακού» συνεδρίου στις 11 και 12 Ιουλίου 2017. 
Αυτού που πήρε ως αντάλλαγμα ο Περιφερειάρχης από την Κυβέρνηση (μαζί με το κομματικό χρίσμα) για να

Φωτοδοιπορική Εξόρμηση: Δίον - Θερμοπύλες - Δελφοί

 Φωτο: Λάζοs ο Βουνίσιος

Αναβάλλεται λόγω καιρού η φιλανθρωπική εκδήλωση " Αγαπάμε και βοηθάμε"

Αναβάλλεται η σημερινή (17-7-2017) φιλανθρωπική εκδήλωση "Αγαπάμε και βοηθάμε" που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής λόγω των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στη Φλώρινα. Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους διοργανωτές σε αλλαγή του προγράμματος. Ορίσθηκε νέα ημερομηνία για

Και ούτω καθεξής


Σε ένα κράτος που «βασίλευε» το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο τα περιθώρια της δημοκρατίας στένευαν, έτσι μια Φθινοπωρινή νύχτα έλαβε χώρα ένα μοιραίο πραξικόπημα που άλλαξε τη ιστορία του κρατιδίου, ένας χαμηλόβαθμος αξιωματικός ανέτρεψε την κυβέρνηση και πήρε την εξουσία.
Την επομένη το πρωί κάλεσε τους διορισμένους