Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Πρόταση για σύσταση κοινού φορέα αξιοποίησης των αποκατεστημένων εδαφών της ΔΕΗ


Το ζητούμενο: η δημιουργία θέσεων απασχόλησης και η ανάσχεση της προοδευτικά μειούμενης απασχόλησης στον ενεργειακό άξονα της Δυτικής Μακεδονίας.
Η ευκαιρία: η χρήση και αξιοποίηση των απαλλοτριωμένων εκτάσεων της ΔΕΗ, που ανέρχονται στην περιοχή μας στα 150.000 στρέμματα και

Τέσσερις θέσεις για την κεντροαριστερά και μια πρόταση

του Πάρι Κουκουλόπουλου
Το Συνέδριό μας είναι ήδη πολιτικό γεγονός που ανησύχησε πολλούς και κυρίως την Κυβέρνηση που έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν φθινόπωρο 2019.
Η πιθανότερη εκδοχή είναι η επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων για πολλούς λόγους, αλλά και γιατί

Αστυνομικά Νέα

Χορήγηση 10 νέων αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου για το έτος 2017

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4264/2014 «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις»

Ολοκλήρωσε τις εργασίες της η Έκθεση Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών στην Ελλάδα, Spoudase

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η μεγαλύτερη έκθεση Σπουδών στην Ελλάδα  Spoudase, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 24 και 25 Ιουνίου 2017, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την καθιέρωση της, ως ετήσιο φεστιβαλικό θεσμό -σταθμό  για τις Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα.

Ανέλαβε και επίσημα το επόμενο διεθνές συνέδριο Πολιτικής Προστασίας η Δυτική Μακεδονία

Η επίσημη ανάληψη της διοργάνωσης του διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας για το 2018, με τίτλο Safe Kozani 2018, έγινε στο κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου Safe Athens 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 28 έως 30 Ιουνίου.
Στο συνέδριο συμμετείχε, εκπροσωπώντας την

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούνιο του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των

Ευχαριστήριο του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας

Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Φλώρινας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «ΜΕΛΙΤΕΑΣ» Μελίτης ο οποίος δείχνοντας την ευαισθησία

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 4 Ιουλίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: