Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Γ.Σταθάκης: Η καταστροφή στο Αμύνταιο δεν αλλάζει τη λογική της συμφωνίας για την πώληση μονάδων

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ανοίγει τα "χαρτιά" του για τον τομέα ενέργειας σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr και το Χρ. Κολώνα. σημειώνοντας ότι έως το τέλος Ιουλίου θα καθοριστούν οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ που θα

Τι προβλέπουν τα σενάρια της McKinsey για τις προς πώληση μονάδες της ΔΕΗ

Σε τουλάχιστον πέντε σενάρια στα οποία κυριαρχούν οι μονάδες της Μεγαλόπολης, της Μελίτη (Ι,ΙΙ), και υπό προϋποθέσεις του Αμυνταίου, εστιάζει σύμφωνα με τις πληροφορίες η λίστα της εταιρείας McKinsey που ετοιμάζει, για

«Στη Χώρα των Ζαχαρωτών» από το τμήμα χορού του ΠΑΣ Φλώρινας

Μια φορά και έναν καιρό, κάπου πολύ μακριά, σε έναν κόσμο παραμυθένιο, υπήρχε μια χώρα φτιαγμένη από ζάχαρη, «Η Χώρα των Ζαχαρωτών». Δεν είχε γρασίδι, ούτε θάλασσα, είχε μόνο …
Το Τμήμα Χορού του «ΠΑΣ Φλώρινα» σας προσκαλεί στην παράσταση Μπαλέτου

Πανηγύρι Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου σας προσκαλεί στο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει με αφορμή την επέτειο της Ανακομιδής των Λειψάνων του Οσίου Ναούμ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων καθώς και παραδοσιακό γλέντι!
Τα χορευτικά συγκροτήματα που θα εμφανιστούν θα είναι τα εξής:

Εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2017-2018) θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2017.
Για νέες εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφής πρέπει οι ενδιαφερόμενοι

Το μοιραίο σημείωμα!



Μια μαθήτρια πήγε να αγοράσει ένα καφέ, εκεί είδε μια γυναίκα που στέκονταν στην άκρη του δρόμου, η γυναίκα ήταν αναστατωμένη, πεινασμένη και ταλαιπωρημένη.
Η μαθήτρια μπήκε στο κατάστημα, αγόρασε τον καφέ για εκείνη και ένα πρόχειρο γεύμα για την άγνωστη γυναίκα, την πλησίασε και της το έδωσε, κουβέντιασε για λίγο μαζί της, μόλις έκανε να φύγει εκείνη είπε να περιμένει λίγο για να γράψει κάτι σε ένα φύλλο χαρτί. Όταν

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στις 4 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: