Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Την αναγκαστική απαλλοτρίωση των Αναργύρων ανακοίνωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκης

Την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού των Αναργύρων ανακοίνωσε το μεσημέρι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Οικισμού. «Στο πρώτο νομοθέτημα που θα έρθει την επόμενη βδομάδα στη Βουλή θα εισάγουμε την

ΔΕΗ: Οι κατολισθήσεις στο Αμύνταιο θα συνεχιστούν για τις επόμενες 48 ώρες

Χθες 10/6/2017 και περί ώρα 11:00 π.μ. στο ορυχείο Αμυνταίου του Λιγνιτικού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας έλαβε χώρα αστοχία υλικών (κατολίσθηση) ευρείας κλίμακας η οποία περιέλαβε σχεδόν όλη την έκταση εκσκαφής του ορυχείου.

Αυτοψία Παναγιωτάκη στην κατολίσθηση του ορυχείου Αμυνταίου

Αυτοψία στην κατολίσθηση του ορυχείου Αμυνταίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης που έφθασε εσπευσμένα στην περιοχή συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ εισήλθε στην καρδιά του

Υπουργείο και Περιφερειακή αρχή αδιαφόρησαν επί ενάμιση χρόνο για τους Αγ. Αναργύρους. Τους καλούμε να κινηθούν άμεσα!

Η χθεσινή καταστροφική κατολίσθηση στο ορυχείο Αμυνταίου και η κήρυξη του οικισμού των Αγίων Αναργύρων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν.
Η κραυγή αγωνίας των κατοίκων είχε γίνει το τελευταίο διάστημα κραυγή τρόμου.
Το χωριό τους μέρα με τη μέρα

Εκδήλωση: «Οι εσωτερικές και διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, στο φόντο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στα Βαλκάνια και οι θέσεις του ΚΚΕ»

Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Κυριακή 11 Ιούνη 2017, στις 11:00΄ το πρωί, στην «Οδό ονείρων», σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση –συζήτηση με θέμα:

Γιορτή λήξης χορευτικής χρονιάς από τους Λυγκηστές


Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς 2016 - 2017, με χορό, γλέντι, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Συγχαρητήριο του Συλλόγου "Οκτάβα"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»,  Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στη Δήμητρα Σελεμίδου, φοιτήτρια Ιατρικής σήμερα και πρώην μαθήτρια  του Ωδείου μας στην τάξη τραγουδιού της κας Αντρέιας- Μιρέλας Διδασκάλου,

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 12 Ιουνίου έως 18 Ιουνίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα: