Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Γινόμαστε μικροί αρχαιολόγοι»

Η Εφ. Α ΦΛΩΡΙΝΑΣ οργανώσε από τις 2 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου 2017, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γινόμαστε μικροί αρχαιολόγοι» για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές της

Τρίτη πανελλήνια θέση για Ελσάμι και Μούσια στο διπλό

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σημείωσαν οι νεαροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ Ιωσήφ Ελσάμι και Σωτήρης Μούσιας αγωνιζόμενοι στο διπλό στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Με πολύ καλές εμφανίσεις κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Το Πανελλήνιο Πρβτάθλημα διεξήχθη στο Δερβένι Κορινθίας και πήραν μέρος οι 32

Συμπαράσταση του Σωματείου "Λυγκηστίς" προς τους κατοίκους των Αναργύρων

Το Σωματείο “ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ ΔΕΗ” συμπαραστέκεται στον πολύχρονο αγώνα των κατοίκων των Αναργύρων για την μετεγκατάσταση του χωριού τους, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Επίσης η δραστηριότητα της επιχείρησης στηρίζεται από όλη την κοινωνία για τα οφέλη της στην περιοχή. Όταν όμως αυτή η δραστηριότητα έχει ξεπεράσει τα όρια

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας και δεδομένου ότι οι ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές αρμοδιότητες του ΟΓΑ έχουν μεταφερθεί από 1-1-2017 στον ΕΦΚΑ ενημερώνουμε ότι:

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στο LΙΙΙ FILIPPOS CUP

Στον Πρωταθληματικό  αγώνα LΙΙΙ FILIPPOS CUP που διοργάνωσε OΣ.Ο.Κοζάνης στο Σκοπευτήριο της Νέας Νικόπολης  την 3 και 4 Ιουνίου 2017, έλαβαν μέρος πέντε αθλητές  της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας.
 Στην 7η θέση της κατηγορίας

Το Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Από το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Μητρόπολής μας ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των ενδιαφερόντων του για την Νεότητα και ειδικότερα για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων έχει προγραμματίσει για την ΤΡΙΤΗ 6/6/17:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: