Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Έκλεισε η συμφωνία - Πωλείται η ΔΕΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των δανειστών σήμερα το πρωί. Εξερχόμενος της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε: «Υπάρχει λευκός καπνός, ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς». Όσον αφορά στη ΔΕΗ η συμφωνία περιλαμβάνει:

Βιβλιοπαρουσίαση: «Το γυναικείο ζήτημα. Από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή»

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της ΟΓΕ, καλεί την Τετάρτη 3 Μάη στις 6.30μμ στην «Οδό Ονείρων» στην παρουσίαση του βιβλίου της  Αλεξάνδρας Μ. Κολοντάι: «Το γυναικείο ζήτημα. Από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή».
Την παρουσίαση θα κάνει η

Αήττητοι πρωταθλητές Κεντροδυτικής Μακεδονίας

ΑΝΟΔΟΣ στην Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου Α΄ Εθνικής κατηγορίας σκάκι Κεντροδυτικής  Μακεδονίας 2017, που διεξήχθη στην πόλη της Φλώρινας από τις 20 έως  23

5ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες που διοργάνωσε η ομάδα μας για άλλη μια χρονιά στην Φλώρινα. Πήραν μέρος πάνω από 60 παιδιά από πολλούς νομούς της Κ.Δ. Μακεδονίας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

Σεμινάριο βλάχικων χορών στο Πισοδέρι

Στις 29 Απριλίου 2017, παγκόσμια ημέρα χορού, ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ πραγματοποίησε στο Πισοδέρι, στο  νέο εστιατόριο-καφέ «La Pisoderi» σεμινάριο βλάχικων χορών με χοροδιδάσκαλο τον Φώτη Τράσια από την Ιεροπηγή Καστοριάς.

Δυναμική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στη Φλώρινα από το ΠΑΜΕ

Με το σύνθημα «Εργατική Πρωτομαγιά 2017: Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, προσφυγιά και πόλεμο» να σφραγίζει τις ομιλίες και τα πανό, πραγματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έκανε το μπάμ ο Αίαντας Αμυνταίου στην Πτολεμαΐδα

Απρόσμενη και συνάμα παλικαρίσια νίκη σημείωσε ο Αίντας Αμυνταίου στην πτολεμαίδα, επικρατώντας του πρωτοπόρου ΑΠΣ με 60-67. οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη αν και ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα και με μαθηματικές μόνο ελπίδες παραμονής

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Φινάλε με νίκη για τον Αμύντα

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα ο Αμύντας. Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου επιβλήθηκαν στο ΔΑΚ Αμυνταίου του Φιλίππου Βεροίας με 28-26, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στη γενική Βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α1.

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο σύλλογος διδασκόντων & η μαθητική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά των σύλλογο γονέων του 2ου Δημοτικού για τη σημαντική δωρεά