Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ντροπή και αίσχος - Φτάνει πια η κοροϊδία. Τα μεταπτυχιακά των τμημάτων της Φλώρινας μόνο στην Φλώρινα δεν γίνονται!

Διαβάζω στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με αριθμό φύλλου 953, (http://blogs.uowm.gr/bilingualspecialeducation/files/2017/04/fek_deae_953_22-3-2017.pdf) «Έγκριση λειτουργίας Π.Μ.Σ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ». Ως εδώ όλα καλά.

Mountain Photos Ορειβατικός περίπατος στα μονοπάτια του Αλσους Αγίου Παντελεήμονα

Ορειβατικός περίπατος στα μονοπάτια του Αλσους Αγίου Παντελεήμονα
Σταυρός υψ 1010 μέτρα νοτίως της πόλεως
Φωτογραφική Επιμέλεια Λαζος ο Βουνίσιος

Το ωράριο της Βιβλιοθήκης Αμυνταίου

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 το ωράριο της Βιβλιοθήκης Αμυνταίου έχει ως εξής :

Δύο “Σάρισες” στη Χίο

Στη Χίο ταξίδεψαν δύο αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ για να πάρουν μέρος στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων.
Στο πανέμορφο νησί του Ανατολικού Αιγαίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας στην

Ξεκινούν οι εγγραφές για το 7ο Summer Camp AOF 2017

Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας θα πραγματοποιήσει στην παιδική κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (www.alexandracamp.gr)  7/ήμερη καλοκαιρινή διαβίωση-για μικρά παιδιά από 6 χρονών και πάνω- από 3-9 Ιουλίου 2017. Η δράση αυτή του

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 24 Απριλίου έως 30 Απριλίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Ο επιζών!

Με την ταχεία αμαξοστοιχία ταξίδευαν δυο παλιοί γνώριμοι ο Άπιστος και ο Πιστός, καθόταν στην ίδια πλευρά στην ίδια σειρά καθισμάτων.
Ο Πιστός ήταν δίπλα στο παράθυρο, το κάθισμα του ήταν ξεβιδωμένο και κουνούσε δεν μπορούσε να βολευτεί, ο Άπιστος για να αποδείξει ότι τον διακρίνει αγάπη και καλοσύνη του πρότεινε να αλλάξουν κάθισμα.
Ο Πιστός με ανακούφιση το δέχτηκε και ευχαρίστησε τον συνεπιβάτη του, μετά από λίγη

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 24 Απρ1λίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: