Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Επένδυση ενός δις ευρώ στα σκουπίδια!

Η περιοχή βλέπει επενδύσεις να περνούν καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα ενεργειακά, φαίνεται πως το project Μελίτη II κινδυνεύει να ματαιωθεί καθώς ο Υπουργός Γιώργος Σταθάκης, έριξε μια βόμβα τεραστίων διαστάσεων που πιθανότατα θα τορπιλίσει την συμφωνία μεταξύ της ΔΕΗ και της κινέζικης CMEC. 

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

2η Αθλητική Συνάντηση Μαθητών Εκκλησιαστικών Σχολείων

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Φλώρινας σας προσκαλεί στη 2η Αθλητική Συνάντηση Μαθητών Εκκλησιαστικών Σχολείων της χώρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στη Φλώρινα. Οι μαθητές των Εκκλησιαστικών Σχολείων συναντώνται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να κάνουν πράξη το ευ αγωνίζεσθαι, σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και υγιούς συναγωνισμού. Το πρόγραμμα των αθλητικών συναντήσεων έχει ως εξής:

Τροχαίο με αρκούδα –Απαραίτητα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον άξονα ΚΑ45

Παραμονή Ανάστασης, στις 23:20 μμ σημειώθηκε για άλλη μια φορά ένα δυσάρεστο τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού «Σιάτιστα – Καστοριά-Κορομηλιά» (περίπου 3 χλμ. από τον κόμβο Βογατσικού στο ρεύμα για Κοζάνη). Το άτυχο ζώο, ένα ενήλικο