Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ερρίφθη ο κύβος για το 17% της ΔΕΗ

Στην πρόσληψη Συμβούλων προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ

Δεν γλίτωσαν τελικά από το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων οι κρατικές συμμετοχές στις ενεργειακές εταιρείες (ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ), καθώς

Τοποθέτηση Θ.Καρυπίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Η τοποθέτηση του περιφερειάρχη Θ.Καρυπίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η δευτερολογία τoυ Υπουργού Ενέργειας Γ.Σταθάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Η δευτερολογία τoυ Υπουργού Ενέργειας Γ. Σταθάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο 

Γ.Δακής σε Γ.Σταθάκη: «με σαρδόνιο χαμόγελο λέτε κακά μαντάτα» (video)

Δριμύ κατηγορώ κατά του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος εξαπέλυσε από του βήματος της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Δακής.

Παρέμβαση Γ.Ζεμπιλιάδου στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο

κ. Υπουργέ
Σας παρέδωσα ένα κείμενο με τις συνέπειες που θα υποστεί η Περιφέρεια μας, αν προχωρήσετε στην πώληση της ΔΕΗ, όπως σχεδιάζετε.
Υποθέτω πως μέχρι σήμερα κανείς απ' τους αρμόδιους της Περιφερειακής Αρχής ή του κόμματος σας, δεν φρόντισε να σας ενημερώσει σχετικά.
Θα ήταν χρήσιμο να το κάνουν γιατί θα σας βοηθούσε στη διαπραγμάτευση που κάνατε με τους θεσμούς.

ΟΧΙ στην πώληση μονάδων, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της περιοχής

ΟΧΙ 
Με συνθήματα, πανό και μαντινάδες που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία σχετικά με τον τρόπο που συνδικάτα, εργαζόμενοι, φορείς, σύλλογοι και τοπικοί κοινωνία, ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη πώληση μονάδων, υποδέχθηκε ο

Η Μέθοδος της Ακμής. Μέρος 2ο: Συνέπειες

Η μόνη ασφαλής μέθοδος ανάπτυξης και ευημερίας συνίσταται στην ύπαρξη κοινωνικής συνοχής, η οποίο δεν επιβάλλεται από κάποια εξωτερική καταπίεση αλλά πηγάζει ως ενδογενής ανάγκη κάθε ατόμου και αποτελεί καθολικό χαρακτηριστικό της νοοτροπίας, των αρχών και της παράδοσης του λαού.

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας



Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Ι.Στουρνάρας: Μάντης κακών & προπομπός

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Κατά τον κ Ι. Στουρνάρα, ΥΠ.ΟΙΚ. των Σαμαρά-Βενιζέλου και διορισμένο τους Δ/τη της Τ.τ.Ε. όπως είπε χθες στο συνέδριο του Economist «το ασφαλιστικό πρόβλημα αποτελεί αδυναμία ολοκληρωμένων μεταρρυθμίσεων».
Από το 1990 (Σουφλιάς) γίνονται μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, με

Θέσεις, διαπιστώσεις και επισημάνσεις του ΤΕΕ για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ και τις δεσμεύσεις/υποχρεώσεις της στη Δυτική Μακεδονία

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), με τη θεσμική ιδιότητά του ως Σύμβουλος της Πολιτείας, τοποθετείται επί συγκεκριμένων και οριοθετημένων ζητημάτων, σεβόμενο τον θεσμικό του ρόλο.

Αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη

Κώστας Βάρναλης – Ποιητής του Λαού
Σάββατο 1 Απρίλη ώρα 6.30μμ στην

Το Μέτωπο Νίκης καθιστά τους Τσίπρα - Καμμένο υπεύθυνους για την καταστροφή του εθνικού πλούτου των Ελλήνων

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις επιταγές του Μνημονίου και με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα, προχωρά στην άνευ όρων εκποίηση της ΔΕΗ. 
Μια ενέργεια που θα στοιχίσει στη χώρα κοινωνικά, οικονομικά και ηθικά αφού η επιχείρηση αποτελεί πυλώνα

Να σημάνει ξεσηκωμός!

Οι διαρροές και οι πληροφορίες για την πορεία της διαπραγμάτευσης δείχνουν πως, βήμα το βήμα, κυβέρνηση και κουαρτέτο διαμορφώνουν το τελικό πακέτο των νέων αντιλαϊκών μέτρων. Παράλληλα, όσο πιο κοντά φτάνει η ώρα για τις τελικές διευθετήσεις, τόσο η κυβέρνηση συνεχίζει να τροφοδοτεί

Ζωή, Αλέξανδρος και Φίλιππος στο Παγκόσμιο

Με 16μελη ομάδα θα εκπροσωπηθεί η Ελληνική Ξιφασκία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων που ξεκινά αύριο στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και θα διαρκέσει έως τις 10 Απριλίου.
Στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς ο ΟΞΙΦ θα εκπροσωπηθεί από την Ζωή Μοσχοπούλου, τους Φίλιππο και Αλέξανδρο Γκώγκο, όλοι τους στο ξίφος μονομαχίας -17 χρονών.