Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Γράφουν το πωλητήριο για μονάδες της ΔΕΗ

Τελειωμένη υπόθεση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δείχνει η πώληση μονάδων της ΔΕΗ, εφόσον φυσικά κλείσει η συμφωνία και στα υπόλοιπα θέματα, και το μόνο που απομένει είναι να καθοριστούν το μείγμα και το ποσοστό πώλησης του δυναμικού της Επιχείρησης.

Θεατρική Παράσταση "ZERO"

Πόσο χαμένη μπορεί να είναι η νέα γενιά, χωρίς αγάπη και ιδανικά σε μια ισοπεδωμένη καπιταλιστική κοινωνία? Πόσο τα ναρκωτικά ελοχεύουν κινδύνους για τους σημερινούς νέους  και τελικά πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της ελπίδας και της ζωής; 
Το  νεανικό εμβληματικό έργο, «This is our youth» του διακεκριμένου συγγραφέα και σεναριογράφου μεγάλων επιτυχιών του Χόλλυγουντ, Kenneth Lonergan, ανεβαίνει

“LET’S DO IT GREECE” στο Αμύνταιο

Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχει στην Πανελλαδική Περιβαλλοντική Δράση “LET’S DO IT GREECE” την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 σε συνεργασία με τα σχολεία και τους  συλλόγους της περιοχής . 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε τρία σημεία του Δήμου μας και συγκεκριμένα  :

Σεμινάριο: "Η χειροσφαίριση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση"

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας με την ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου

Η ΝΟΔΕ Φλώρινας σε συνεργασία με την ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου, πραγματοποίησαν συνάντηση την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.
Στη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Αμυνταίου, παρόντα ήταν τα μέλη της

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ΕΟΚ - ΕΕ

1. Η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΕΟΚ, που μετεξελίχθηκε σε ΕΕ, δεν αποτελεί μέρα γιορτής για τους λαούς της Ευρώπης, τα εκατομμύρια των φτωχών, ανέργων, υποαπασχολούμενων. Είναι μια επέτειος που έχουν κάθε λόγο να τη γιορτάζουν τα ευρωπαϊκά μονοπώλια,

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη ο Αμύντας

Ο Αμύντας γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη απο το Πανόραμα με 24-23, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, αποτέλεσμα που δεν τον επηρεάζει, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

EURO MOSCHOPOULOS

Φορτωμένη Κύπελλα και Μετάλλια γύρισε η 38μελή αποστολή του ΟΞΙΦ από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο U15 – U14 – U11 το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Σόφια της Βουλγαρία με την συμμετοχή 500 ξιφομάχων από 15 χώρες!

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: