Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο  που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από τις  μεσημβρινές  ώρες της Τρίτης 07-03-2017 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές ,καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.  
Πιο Συγκεκριμένα  

Συγκρότηση Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εκλογή Mελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με τη διεξαγωγή των ψηφοφοριών για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και την Εκλογή Mελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ. στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης, η συνεδρίαση

Ο Πέτρος Σερίδης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Απιδόπουλου, πρώτου σε σταυρούς του επιτυχόντος συνδυασμού, συνεδρίασε σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Οι γυναίκες του Αμυνταίου δημιουργούν

Σύλληψη 61χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας και όπλων

Χθες (05-03-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 61χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας και όπλων.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ.

Σύλληψη 53χρονου στη Φλώρινα για κλοπή οικοδομικών υλικών

Χθες (05-03-2017) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό για κλοπή.
Συγκεκριμένα, χθες (05-03-2017) το απόγευμα ο 53χρονος αφαίρεσε από εργοτάξιο στο οποίο εργαζόταν

Η τελευταία στάση

-Ένας βαθύπλουτος κύριος με περιουσία ανεκτίμητη κατείχε την πρώτη θέση στον κόσμο! από τον ουρανοξύστη του καθημερινά έλεγχε και διοικούσε τις στρατιές των εταιριών, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με τους διευθυντές και προσωπάρχες, ήταν αυστηρός μα κάπου στο βάθος έκρυβε μια «καλή» πλευρά, του άρεσε να βοηθά όσους τον επαινούσαν για τον πλούτο του.
-Στα χρόνια που πέρασαν καθιερώθηκε μια