Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Νίκος Τσώκας

Το είπε και το έκανε ο Νικόλας Τσώκας, κατέκτησε το Κύπελλο Χειμώνα το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Ελληνικού Ranking στην κατηγορία Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών.
Από τα προκριματικά με 6 νίκες σερί και Νο 3 στην κατάταξη ο Νίκος έδειξε τα «δόντια» του. Για το Ταμπλώ των 64 νίκησε τον Βογιατζή (Χανιά) 15-5, στην συνέχεια νίκησε τον Παπαδημητρίου (ΠΓΣ) 15-8 και για την 8άδα τον Στέφο (ΠΓΣ) 15-7. Στα προημητελικά συνέχισε το σερί επί του Βάγια

Χάλκινο η Δέσποινα Άμπα στο open της ΧΑΝΘ

Το πρώτο της μετάλλιο σε πανελλήνιους αγώνες κατέκτησε η Δέσποινα Άμπα μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση!!!
Στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα με 283 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Η Βασιλόπιτα του τμήματος Nordic Walking του ΑΟΦ

Μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/2 στο ‘Αέρινο’, η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ για το 2017, παρουσία μελών του τμήματος και των υπεύθυνων προπονητών του Ομίλου Λάζαρου Τοσουνίδη και Τίτα Χρήστου. Ο Αθλητικός Όμιλος

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Διπλό Παραμονής για τον Αμύντα Αμυνταίου

Μπορεί για 50λεπτά οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου να τα βρήκαν σκούρα, απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Αρίωνα, ωστόσο με την εμπειρία τους κατάφεραν στο τέλος να κάνουν τη διαφορά και να φτάσουν σε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια.
Το παιχνίδι απο το ξεκίνημα του είναι