Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Χρυσή και Αργυρή Βαλκανιονίκης η αθλήτρια του ΑΟΦ Νεφέλη Τίτα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε στην Φλώρινα η 12μελής ‘μικρή’ κατηγορία Χιονοδρόμων αθλητών, του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, αφού στον αγώνα U16 Children Race Balkan Cup που πραγματοποιήθηκε στο Μavrovo Fyrom στις 16-17/2/17, απέσπασε 1 Χρυσό και 1 Αργυρό μετάλλιο με

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Προσλήψεις στο ΛΚΔΜ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι τo ΛΚΔΜ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 43 (σαράντα τριών) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που

Από την εκδήλωση με θέμα «Ασφαλές διαδίκτυο: Θέλεις απαντήσεις;»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση με θέμα «Ασφαλές Διαδίκτυο: Θέλεις απαντήσεις;», στην κατάμεστη από γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και μαθητές/τριες, αίθουσα του ξενοδοχείου "Φαίδων": 

Εκδήλωση για την ιεραποστολή στη Σιέρα Λεόνε

Ανακοινώνεται ότι την ερχομένη Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου, εκδήλωση για την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή στη Σιέρα Λεόνε της Δυτικής Αφρικής. 
Κατά την εκδήλωση θα μιλήσει ο ιεραπόστολος Αρχιμανδρίτης Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος, που για χρόνια εργάζεται στη χώρα αυτή με κίνδυνο

Συλλήψεις για παράνομη είσοδο και παράβαση της δασικής νομοθεσίας

Την Τετάρτη (15-02-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) υπηκόους Αλβανίας, 59 και 65 χρόνων, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας  και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο

Οι αστυνομικοί Φλώρινας θα συμμετέχουν στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας την Τετάρτη 22-02-2016 και ώρα 17.00΄ στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Αγωνιζόμαστε

Συμμετοχή του Κ.Σέλτσα στη Λαϊκή συνέλευση Μελίτης

Ο βουλευτής Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος συμμετείχε στις 12.2.2017 στη Λαική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη δημοτικό διαμέρισμα της Μελίτης με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία της τηλεθέρμανσης και τις επαφές

Συγχαρητήριο προς την αθλήτρια του ΑΟΦ Ραφαέλα Μαυρουδή

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην αθλήτρια του ΑΟΦ Ραφαέλα Μαυρουδή για την επάξια πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί στη Φινλανδία από 21/2 έως 5/3/2017. 
Συγχαρητήρια επίσης στον σύλλογο του Α.Ο.Φ., στον προπονητή της κ. Τίτα Χρήστο

Το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” στο Ράδιο Αμύνταιο

Το Σάββατο 18/02, στην εκπομπή ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00-12:00 π.μ.), οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” , προκειμένου να συζητήσουμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας.