Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Στο βασίλειο των κτηνών, μόνο κραυγές ακούγονται…

Το τελευταίο καιρό ξαναζεσταίνεται το σενάριο του GREXIT (αυτό που έχει παιχτεί ήδη πάρα πολλές φορές μέχρι τώρα, και ομολογουμένως με επιτυχία). Είναι προφανές ότι το θέμα δεν εισάγεται από τους διάφορους εγχώριους «Ευρωσκεπτιστές» (κι αυτό γιατί δεν διαθέτουν τέτοια επικοινωνιακή δυνατότητα) αλλά απ’ αυτούς που θέλουν να αιτιολογήσουν, τις ειλημμένες ήδη αποφάσεις τους, για νέους ακόμη πιο επώδυνους

Τετραπλή επιτυχία για το μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, Μαρίας Τσιλιού

Τετραπλή επιτυχία για το μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας,  Μαρίας Τσιλιού,  η οποία συμμετείχε στον  2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας Γυναικών 2016, με θέμα Αυτοπορτραίτα, που οργάνωσε η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία.
Σύμφωνα με τις τελικές βαθμολογίες της

Η παρουσίαση του λευκώματος για τα 75 χρόνια του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας

Στην κατάμεστη αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κένρου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του Ιστορικού Λευκώματος για τα “75 χρόνια αγώνων και προσφοράς στην κοινωνία” του Εργατικού Κέντρου της Φλώρινας.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι:

Για την παρουσίαση του λευκώματος για τα 75 χρόνια του EΚΦ

To  Σάββατο 4/2/2017 το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας πραγματοποίησε την παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Κώστας Σέλτσας, ο οποίος στο χαιρετισμό του αναγνώρισε το ρόλο της εργατικής

H απόφαση για τις προσλήψεις των ΑμεΑ μέσω ΑΣΕΠ

Δημοσιεύθηκε τελικά η υπουργική απόφαση από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για τον καθορισμό των δικαιολογητικών των υποψήφιων ειδικών κατηγοριών για διαγωνισμούς του Δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ, μετά από τις συνεχιζόμενες πιέσεις της ΕΣΑμεΑ.
Με την ψήφιση του ν. 4440 (ΦΕΚ 224 Α΄ 02-12-2016), μετά από μεγάλους