Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Τελικά αποτελέσματα για τις 4.000 προσλήψεις στην Υγεία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκε χθες 30 Ιανουαρίου 2017 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα Πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας  για 4.000 θέσεις εργασίας, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Ο αποχιονισμός της πόλης της Φλώρινας

Σχετικά με τις δηλώσεις του Δήμαρχου Φλώρινας για τον αποχιονισμό της πόλης και την τραγική εικόνα που αυτή παρουσιάζει μετά την χιονόπτωση έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις – επισημάνσεις.
Είναι γεγονός ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης στα χρόνια των μνημονίων έχει υποστεί δραματικές μειώσεις. Όμως αυτό σε τίποτα δεν εμποδίζει τους Ο.Τ.Α. να προβαίνουν

Η ΓΕΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων

Μετά τις επιτυχίες στο εξωτερικό, ήρθαν οι σημαντικές υποχρεώσεις στο εσωτερικό για τους αθλητές Σπάθης του τμήματος ξιφασκίας της Γ.Ε.Φ. Στις 28-29/1/2017 διοργανώθηκε στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάλθημα Εφήβων- Νεανίδων και η Γ.Ε.Φ. συμμετείχε με 9 αθλητές και αθλήτριες.

Μόνο νίκες για τα κορίτσια του ΟΕΑ

Συνεχίστηκε το Σάββατο 28/1/2017 το Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών Β. Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας Ο.Ε.Α. που συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία σημείωσε δύο νίκες στα αντίστοιχα παιχνίδια που έδωσε.

Κατοχύρωσε τα μπαράζ η ανδρική ομάδα των Σαρισών

Μετά τα αποτελέσματα της Β΄ Εθνικής αντρών του Σαββάτου οι ΣΑΡΙΣΕΣ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2.
Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν στις 28/1/2017 τρεις αγωνιστικές της Β΄ Εθνικής αντρών. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ για μία ακόμα

Διατηρήθηκε ψηλά η γυναικεία ομάδα των Σαρισών

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου της Α1 η γυναικεία ομάδα διατηρήθηκε στην πρώτη τριάδα σημειώνοντας 2 νίκες και 1 ήττα.
Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2017 η ομάδα μας έδωσε

Παραίτηση Θέμη Μουμουλίδη από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Την παραίτησή του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε χθες ο Επικεφαλής της Παράταξης ΑλλάΖουμε Εποχή και βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης.
Ο Θέμης Μουμουλίδης στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και τους πολίτες της Περιφέρειας, ευχαρίστησε για την άψογη

Δελτίο Τύπου για τη βράβευση εθελοντών από το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Φλώρινας

Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας τελέστηκε βράβευση εθελοντών από το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Φλώρινας, στην οποία παραβρέθηκε ο Βουλευτής κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος. 
Ο Βουλευτής στο σύντομο χαιρετισμό

Αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών παράτασης μετάταξης αγροτών και απόδοσης του ΦΠΑ και λοιπών φόρων

Προς το Υπουργείο Οικονομικών
• Αναπληρωτή Υπουργό για θέματα Δημοσίων Εσόδων: κο Γεώργιο Χουλιαράκη
• Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κο. Γεώργιο Πιτσιλή
• Π.Ο.Φ.Ε.Ε
• Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος
Κύριες και κύριοι, 
κατόπιν επικοινωνίας με  συναδέλφους λογιστές, αλλά και με

Διανομή ακτινιδίων στα ΑμεΑ Φλώρινας

Ο Δήμος Φλώρινας θα προβεί στη δωρεάν διανομή ακτινιδίων στα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Φλώρινας, από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017  μέχρι και την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, στους χώρους της Ένωσης Αγροτικών

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΕ Φλώρινας

Ευχαριστούμε δημόσια τους χορηγούς μας:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2016 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: