Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά ΑΥΡΙΟ τα σχολεία στη Φλώρινα

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα

Ψήφισμα  του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Φλώρινας, για το θάνατο της Ευαγγελίας Βενιζέλου - Πέπη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Φλώρινας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 16 Ιανουαρίου 2017, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της τ. Υποθηκοϕύλακα Φλώρινας, Ευαγγελίας Βενιζέλου – Πέπη και αποϕάσισε:

Ψήφισμα  του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας για το θάνατο της Ευαγγελίας Βενιζέλου - Πέπη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 16 Ιανουαρίου 2017, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της τ. Υποθηκοϕύλακα Φλώρινας Ευαγγελίας Βενιζέλου - Πέπη και αποϕάσισε:

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιϕέρειας 

Ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιϕέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ως εξής, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Αργυρό μετάλλιο ο Ιωσήφ Ελσάμι στην Πάτρα

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εμϕάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισϕαίρισης που

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πέρασε από τη Βέροια ο Αμύντας

Με το δεξί ξεκίνησε ο Αμύντας Αμυνταίου τη νέα χρονιά, καθώς πέτυχε σπουδαίας από κάθε άποψης -εκτός έδρας- νίκη, επι του Φιλίππου Βεροίας με 25-29, κλείνοντας με  ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη , καθ΄

Οι εθνάρχες!



-Ένας διάσημος ξένος οικονομολόγος επισκέφτηκε την χώρα μας με σκοπό να συμβάλει στην επίλυση της οικονομικής κρίσης.
Μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ζήτησε από ένα ΤΑΧΙ να τον μεταφέρει στην βουλή, κατά την διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός είπε στον οικονομολόγο: Η λεωφόρος που διανύουμε έχει το όνομα μεγάλου εθνάρχη, από την πάνω μεριά υπάρχει μια λεωφόρος με ένα ακόμα όνομα μεγάλου πολιτικού, ανατολικά υπάρχουν

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Με καθυστέρηση ΑΥΡΙΟ τα σχολεία στην Πρέσπα

Tα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσουν τα