Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Θεοφάνεια στον Άγιο Παντελεήμονα

Θεοφάνεια στις Άνω Κλεινές

Θεοφάνεια στον Άγιο Νικόλαο Φλώρινας

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας

Ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ως εξής, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Συλλήψεις για "φρουτάκια" στη Φλώρινα

Συνελήφθησαν την Τετάρτη, (04-01-2017) το απόγευμα στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 49 και 50 χρονών για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Συγκεκριμένα, ύστερα από

"Είμαστε διαφορετικοί, αλλά φίλοι"

Όλα έτοιμα για την υποδοχή των φοιτητών της Σχολής Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα

Όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή των φοιτητών της Σχολής Πυροσβεστικής, τα μαθήματα των οποίων ξεκινούν στις 9 Ιανουαρίου, τηρώντας το αρχικό χρονοδιάγραμμα, στο οποίο είχε δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης. 
Τα εγκαίνια της Σχολής, σύμφωνα με

Επίσκεψη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας - 1εκ. ευρώ εξασφαλίστηκε για τον κρόκο ανακοίνωσε ο Θ. Καρυπίδης

«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα» δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης από το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, με τον οποίο είχε συνάντηση το πρωί της Πέμπτης.

Η Φωτιάδου στη Βουδαπέστη

Στην Ουγγαρία μετέβηκε η Φλωρινιώτισα αθλήτρια Χρυσή Φωτιάδου για να πάρει μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ομοσπονδία της Ουγγαρίας. Η Χρυσή μαζί με δύο

Ετήσιος χορός μαζί και κοπή βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό μαζί με την καθιερωμένη  κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο ΚΛΕΙΩ στο Αμύνταιο.
Σας περιμένουμε όλους σε μια βραδιά με πολύ κέφι και πλούσια δώρα.Το μουσικό πρόγραμμα θα ικανοποιήσει τους πάντες(παραδοσιακά,έντεχνα και ελαφρολαικά)

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Δεκέμβριο του 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των