Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια επιστολή του Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Φλώρινας συγχαίρουν θερμά τον γεωπόνο κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο για την εκλογή του στη θέση του Αντιπρυτάνεως του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη, υγεία και καλή επιτυχία
στην εκπλήρωση του δύσκολου έργου που αναλαμβάνει και να ανταποκριθεί με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει στα νέα του καθήκοντα. Η εκλογή του δείχνει ότι συγκεντρώνει στο πρόσωπό του τη στήριξη και συναίνεση από την ακαδημαϊκή κοινότητα, γεγονός που αποτελεί ύψιστη τιμή, αλλά και ύψιστη ευθύνη.
Στις προσπάθειες του για την αναβάθμιση του ρόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας και την σύνδεσή του με την κοινωνία και την πρωτογενή παραγωγή του τόπου μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία, ενόψει ιδίως των νέων προκλήσεων για την ενοποίηση των τριτοβάθμιων ιδρυμάτων της Περιφέρειάς μας.
Ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες του για την αναβάθμιση της αγροτικής δραστηριότητας του Νομού μας, τη στήριξη της Φλώρινας και της ακαδημαϊκής κοινότητάς της και θα προσφέρει κάθε δυνατή στήριξη και συνεργασία στον Γεωπόνο Γιάννη Παπαδόπουλο.
Για τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Φλώρινας
                                  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                Άμπας Βασίλειος                            Γκέσου Φανή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου