Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Βόλεϊ: Ήττα για τις Παγκορασίδες του Αριστέα παρά την καλή εμφάνιση

Ακόμα μια ήττα μακριά από το γήπεδο του γνώρισε ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου, αυτή τη φορά από τον ΓΣ Κοζάνης με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.
Το συγκρότημα της Νόπης Κούση
πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να πάρει τη νίκη , απέναντι στον σύλλογο της Κοζάνης, ο οποίος ήταν πιο ψυχωμένος στα κρίσιμα σημεία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, Γ.Σ. και Αριστέας μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στα δύο πρώτα σετ. Συγκεκριμένα το πρώτο κατέληξε στους γηπεδούχους με 25-20, ενώ το δεύτερο στους φιλοξενούμενους με 23-25. 
Με τις δύο ομάδες να είναι εξίσου ανταγωνιστικές, η κατάκτηση του τρίτου σετ φαινόταν ικανή να κρίνει τον νικητή του αγώνα. Ο Αριστέας αν και άργησε να βρει ρυθμό , κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να φέρει το σετ στα μέτρα του και να ισοφαρίσει σε 22-22, όμως οι παίκτριες του ΓΣ ήταν αυτές που είχαν το καθαρό μυαλό στο τέλος, φτάνοντας στη νίκη με 26-24.
Με την πλάστιγγα της ψυχολογίας να έχει γύρει υπέρ των γηπεδούχων, το τέταρτο σετ εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία (25-16).
Διαιτητές: Καραπάνου-Κορμπέτη
Σετ: 25-20, 23-25, 26-24, 25-16.
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Χαραλαμπίδου, Μπαλι, Κατσουπάκη Μ.,  Καπετανάκη, Θεολογίδου, Κατσουπάκη Ε., Μπαλί Μ., Κιοσέ.
ΓΣ Κοζάνης (Βασιλική Παγούνη): Χρήστου (L), Κων/δου, Βλαχοπούλου Κ., Ματσαρίδου, Βότση, Γκιαούρη, παπαδοπούλου (L), Τσικοπούλου, Μαμάτσιου, Βλαχοπούλου Β., Λαμπριανίδου, Σιμκιτζή, Ανουλίδου, Ζαφειρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου