Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

3 συμμετοχές - 2 χρυσά στην Πεύκη για τις Σάρισες

Με 2 χρυσά μετάλλια και μία 6η θέση επέστρεψε η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ από την Πεύκη, όπου πήρε μέρος στο 5ο κατά σειρά Αναπτυξιακό Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2017 στην Πεύκη Αθηνών οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 3 παιδιά στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Συνολικά πήραν μέρος 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα.
Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν η Χρυσή Φωτιάδου στις κορασίδες, η Δέσποινα Άμπα στις παγκορασίδες και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στους μίνι παμπαίδες.
Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Χρυσή Φωτιάδου και Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, ενώ την 6η θέση κατέλαβε η Δέσποινα Άμπα.
Για την Χρυσή και τον Χρυσοβαλάντη είναι η δεύτερη φορά που ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Η Χρυσή δείχνοντας την μεγάλη ανοδική της πορεία εύκολα ή δύσκολα κατέβαλε όλες τις αντίπαλες αθλήτριες και έφτασε ως τον τελικό όπου επικράτησε με 3-1 σετ αθλήτρια από την Αθήνα. Να σημειώσουμε επίσης ότι Χρυσή μετά από ανακοίνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITTF) συμπεριλαμβάνεται πλέον στους διεθνής πίνακες αξιολόγησης με θέση 160 στις κορασίδες και 880 στις γυναίκες.
Ο Χρυσοβαλάντης δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην κατηγορία του. Για δεύτερη φορά επικράτησε πολύ εύκολα όλων των αντιπάλων του χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ. Έτσι, θριαμβευτικά σήκωσε το κύπελλο.
Η Δέσποινα Άμπα στις παγκορασίδες παρουσιάζοντας άνοδο έφτασε μέχρι την διεκδίκηση του μεταλλίου, όπου ηττήθηκε δύσκολα από αθλήτρια της Καβάλας. Στη συνέχεια με μία νίκη και μία ήττα κατέκτησε την 6η θέση. 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου