Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Με το δεξί στο πρωτάθλημα παγκορασίδων ο Αριστέας

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα Παγκορασίδων ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου, επικρατώντας εύκολα το πρωί της Κυριακής (5/11) στο ΔΑΚ Αμυνταίου του Αστέρα Γρεβενών με 3-0 σετ.

Οι Γηπεδούχες, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του και αν δεν έκαναν πολλά λάθη, θα έφταναν πιο γρήγορα στην κατάκτηση των σετ.
Το πρώτο σετ είχε πολλές διακυμάνσεις, ο Αριστέα παρ’  ότι απώλεσε διαφορά 7 πόντων 15-8, έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και έφτασε στην κατάκτηση του με 25-27.
Οι παίκτριες του Αστέρα μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο σετ και εκμεταλλευόμενες την παρατεταμένη αδράνεια του Αριστέα προηγήθηκαν με 14-18, σε εκείνο το σημείο  το ταίμ-αουτ που κάλεσε η Νόπη Κούση, αφύπνισε τις παίκτριες της, που μ΄ ένα επιθετικό ντεμαράζ, έκαναν την ανατροπή και διαμόρφωσαν το 21-25.
Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχες μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα, προηγήθηκαν με 13-0 και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους απλοποίησαν τα πράγματα στη συνέχεια. 
Διαιτητή: Νάνος Βασίλειος
Σετ 25-27, 21-25, 17-25
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση - Βραβάρα Νικηφόρου): Χαραλαμπίδου, Κιοσέ, Κατσουπάκη Μ., Γιώβη, Καπετανάκη, Θεολογίδου , Κατσουπάκη Ε.
Αστέρας Γρεβενών (Κατερίνα Τσάτσα ): Παπαγεωργίου, Κουτσοδήμου, Δαγωγιάννη ,Γαλιωτα, Κολυδά, Ζαμανάκου, Κοζόνη, Πέππα, Ζεμπιλίδη, Τζουφλίδου, Σιαμίδου, Ντάγκα, Πούλιου, Γκοτζαμασοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου