Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστίες της οικογένειας Παναγιώτη Μοτεσνίτσα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συγγενείς και φίλους που μας συμπαραστάθηκαν στον απροσδόκητο χαμό του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Παναγιώτη Μοτεσνίτσα.
Ιδιαίτερα μας συγκίνησε η παρουσία
του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Θεοκλήτου και όλων των κληρικών που χοροστάτησαν κατά την εξόδιο ακολουθία, όπως και του συλλόγου Ιεροψαλτών Φλώρινας «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», μέλη του οποίου έψαλαν σε αυτήν. Το εκτιμούμε βαθύτατα. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου για όλες τις τιμές προς το πρόσωπο του συζύγου και πατέρα μας.
Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στην οικία μας και κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να αναστρέψει την κατάσταση, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας που πάλεψαν να αποφευχθεί το μοιραίο.
Ο ξαφνικός χαμός του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις ζωές μας. Μόνη μας παρηγοριά η αγάπη και η εκτίμηση που είδαμε να εκφράζονται από όλους προς το πρόσωπό του.
Ο Παναγιώτης Μοτεσνίτσας ήταν ένας άνθρωπος που πάντα χαμογελούσε, φιλότιμος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει και στα βήματά του θέλουμε να βαδίσουμε και εμείς τιμώντας τη μνήμη του. Θα μας λείπει πάντα!
Η σύζυγος Ελένη
Τα παιδιά Φανή και Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου