Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Στο Βάθρο Γκώγκος και Τσώκας

Κυριάρχησε ο ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων που έγινε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο. Ο ΟΞΙΦ «κατέβασε» 10μελή ομάδα και ευτύχησε  να δεί 4 στην 1η οκτάδα!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, στο ξίφος μονομαχίας νέων ανδρών
(54 συμμετοχές) οι Αλέξανδρος Γκώγκος και Στέργιος Τσώκας κατέκτησαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα ενώ ο Φίλιππος Γκώγκος κατέκτησε την 8η θέση.
Στα κορίτσια (47 συμμετοχές) η Ζωή Μοσχοπούλου, σε ένα διάλειμμα από την μελέτη της 3ης Λυκείου, «έκανε» 8άδα αλλά έχασε στο αβαντάζ από την Ροδοπούλου (Ίριδα) την είσοδο τα ημιτελικά.
Καλή εμφάνιση και από τους: Καζάκος (18ος), Χατζητύπη (24ος) Γιαννάκης (33ος) Δημητρόπουλος (39ος), Ντώνου (30η) Φωτιάδου (31η).
Στην Γενική Βαθμολογία στην 2η θέση «φιγουράρουν» ο Στέργιος στα αγόρια και η Ζωή στα κορίτσια.
Στην Βιέννη ικανοποιητική εμφάνιση είχαμε από τις ομάδες του ξίφους ασκήσεως εφήβων με τους Ζαχαρόπουλο (150ος), Μοσχόπουλο (179ος),  Μπαρδάκα (194ος), Σαχινίδη (203ος) και στα κορίτσια η Γεροσίδερη (123η), η Απιδοπούλου (176η) και Ρασπόπτση (193η).  
Μεγάλες προκλήσεις έως το τέλος του έτους για τον ΟΞΙΦ με την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Σιρκουί -14 ξίφους μονομαχίας στην Θεσσαλονίκη στις 2-3 Δεκεμβρίου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο Ηράκλειο στις 16-17 Δεκεμβρίου και φυσικά το Φεστιβάλ Ξιφασκίας στην Φλώρινα 22 και 23 Δεκεμβρίου με το Kids Cup Vol.3, το Κύπελλο Φωτιάς και πολλά events.
Ξεκίνησε, τέλος, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των Μελών της Οικογένειας του ΟΞΙΦ με το Κατάστημα ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ MENS WEAR να προσφέρει 15% έκπτωση στους κατόχους κάρτας μέλους ΟΞΙΦ.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου