Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Συγχαρητήριο του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας

Η σχολική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές-τριες του σχολείου:
Γεωργιάδη Χριστόφορο για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στην κατηγορία ζωγραφικής της δ/θμιας εκπ/σης, Συγκελάκη Αντιγόνη για την κατάκτηση του δεύτερου βραβείου στην κατηγορία του διηγήματος και Ντάπε Παύλο  για την κατάκτηση του τρίτου βραβείου στην κατηγορία της ζωγραφικής. Οι μαθητές μας πήραν μέρος στο 1Ο πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα-διαγωνισμό με τίτλο «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον», με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Δούκα Ανδρονίκη φιλόλογο σε συνεργασία με  την κ. Ζωγράφου Κωνσταντινιά εικαστικό.
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του πανεπιστημίου Μακεδονίας με παρόντες τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  κ. Ζουράρι Κωνσταντίνο, την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βουλευτές και άλλους επισήμους.
Το σχολείο εκπροσώπησαν  εκτός από τους μαθητές με τους γονείς τους, ο Δ/ντής του σχολείου κ. Φωτιάδης Ιωάννης, κ. Δούκα Ανδρονίκη και η κ. Σπέρκου Άννα.
 Ο Δ/ντής του σχολείου 
 Φωτιάδης Ιωάννης

1 σχόλιο: