Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στον αγώνα λειόκανου L ΙΙ

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στον αγώνα λειόκανου L ΙΙ που έγινε στο σκοπευτήριο Θηβών  από τον Σκοπευτικό Ομιλο Θηβών, από την Σκοπευτική Αθλητική Λεσχη Φλώρινας συμμετείχε ο Αθληττής και προνητής ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία
standard manual και κατέκτησε την 2η θέση και απέσπασε το αργυρό μετάλιο. Η καταλληλη και επίμονη προετοιμασία του αθλητή έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στον πρώτο του αγώνα στο  λειόκαννο τυφέκιο.
Η σκληρή δουλειά και η ολοκληρωμένη προπόνηση που έγινε κατά τη διαρκεια του πρωταθλήματος 2017 στην Πρακτική Σκοποβολή, ειχε ως αποτέλεσμα  να καταταχθουν στην κατηγορία PRODUCTION, ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας με έναν αγώνα λιγότερο  στην 7η θέση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2017 και ο ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος, με δύο αγώνες λιγότερους, στην 14η θέση. Με λιγότερες συμμετοχές ακολουθούν στην 34η θέση ο ΜΟΥΤΣΙΟΣ Σταύρος και στην  46η ο ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος.
Οι επιδόσεις όλων των αθλητών μας, σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβαν μέρος, χαρακτηρίζονται εξαιρετικές, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε αθλητική διαγωγή και ειναι υποδειγματική η παρουσία τους σε όλα τα σκοπευτήρια. 
Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να τους ευχαριστήσω όλους  και να τους ευχηθώ πάντα επιτυχίες. Επόμενος στόχος μας είναι οι τρεις  αγώνες του Κυπέλλου Δυτικής Μακεδονίας που ξεκινούν την 22-10-2017 και θα γίνουν στο Σκοπευτήριο Κοζάνης από τον Σ.Ο. Κοζάνης, ο αγώνας 3GUNS (πιστόλι, λειόκανο και ραβδωτό τυφέκιο) και ο Πανελλήνιος αγώνας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας,  που θα γίνουν την  27 και 28 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου 2017 αντίστοιχα, στο Σκοπευτήριο Ιωαννίνων από τον Σκοπευτικό Όμιλο «ΒUDO».
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΣΤΑΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου