Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε  σήμερα Δευτέρα 16/10/2017 και ώρα 14.00 μ.μ, ο Πρόεδρος εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Χρήστου Χατζηχρήστου, ανέφερε ότι ο μεταστάς υπήρξε ένας εκ των πρώτων
συμβολαιογράφων του Δήμου Φλώρινας με αξιόλογο έργο επί σειρά ετών.
Η προσφορά του στην συμβολαιογραφική κοινότητα υπήρξε εξαιρετική. Διακρίθηκε για το εξέχων ήθος του, την αξιοπρέπεια, την σεμνότητα και  την συνέπεια, τιμώντας τους οικείους του και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Φλώρινα.
 Η αδόκητη εκδημία του προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης στην τοπική κοινωνία  της Φλώρινας. 
Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με αισθήματα λύπης  
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ
Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Χρήστου Χατζηχρήστου, δημόσια και στην οικογένειά του, ευχόμενοι η μνήμη του εξαίρετου εκλιπόντος να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων του και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά του.
Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος και να παραστούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην Εξόδιο Ακολουθία.
Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας
Πέτρος Σερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου