Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Συγχαρητήριο του Συλλόγου "Οκτάβα"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»,  Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στη  νεαρή Φλωρινιώτισσα και πρώην μαθήτρια του Ωδείου μας, Δήμητρα Σελεμίδου για τη συμμετοχή της στο μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο Μάνο Χατζιδάκι «Ελλάς, η χώρα των ονείρων» που έλαβε χώρα
στον μαγικό χώρο του  Ωδείου Ηρώδου Αττικού  το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Χατζιδάκι.  Σε μια άρτια μουσική συνύπαρξη, το «Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις» και η «Φιλαρμονία Ορχήστρα Αθηνών», υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, μάγεψαν με τις μελωδίες του ανεπανάληπτου Μάνου Χατζιδάκι. Στο πρώτο μέρος η Δήμητρα Σελεμίδου καθήλωσε πραγματικά με τις ερμηνείες της στα τραγούδια από το έργο «Έλλάς η χώρα των ονείρων», που για πρώτη φορά παρουσιαζόταν ζωντανά στο κοινό. Η σκηνική της παρουσία και οι ερμηνείες της απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια, κάνοντάς μας όλους πολύ περήφανους.  
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας  της  εύχεται  ολόψυχα καλή συνέχεια, πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει να κάνει τη γενέτειρά της περήφανη. 

Με τιμή
Για το Δ.Σ.  του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»
Ο Πρόεδρος
Τζαραλής Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου