Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στο διασυλλογικό αγώνα L1

Την 3 Σεπτεμβρίου 2017 στον  διασυλλογικό αγώνα L1 που έγινε στα Ζεστά Νερά στον Λαγκαδά από την Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής οι σκοπευτές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Παλιογιάννης και Μούλελης κατέκτησαν την
2η και 8η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία production, ενώ ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία junior σταθερά ήταν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. 
Ο μικρός Παλιογιαννης με μια εξαιρετική εμφάνιση που τον κατέταξε στην δεύτερη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και έμπειρο σκοπευτή Βογινδρούκα Κωνσταντίνο, άφησε άφωνους σκοπευτές και θεατές με την ταχύτητα και την ακρίβεια εκτέλεσης των σταδίων. Η ποιότητα των προπονήσεων και η άρτια εκπαίδευση του από τον αποδεδειγμενα πλέον επιτυχημένο εκπαιδευτή και αθλητή της Λέσχης  μας Μούλελη  Ηλία απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 
Οι προκλήσεις της αθλητικής περιόδου που διανύουμε, περιλαμβανουν τον Πανελλήνιο Πρωταθληματικο αγώνα LIII που θα γίνει στην Κόρινθο την 24 Σεπτεμβρίου και τον αγωνα 3GUN που θα γίνει τον Οκτώβριο στα Ιωάννινα.
Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ πάντα επιτυχίες. Τα χρώματα και τα σύμβολα της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας εύχομαι να γίνουν γνωστά και να επικρατούν σε όλα τα σκοπευτήρια της Πρακτικής Σκοποβολής.
Ο Πρόεδρος
ΣΤΑΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστοσελίδα :  https://salflorinas.blogspot.gr/
Βίντεο :  https://www.youtube.com/watch?v=OqrnB3C8vfU&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου