Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Ερμής Αμυνταίου

Στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Φλώρινας πέρασε ο Ερμής Αμυνταίου κερδίζοντας με το φτωχό (βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε και έχασε) 1-0 τον ΠΑΣ Φλώρινας.
Η ομάδα του Ερμή αδικείται σίγουρα από το τελικό σκορ και ευτυχώς για
αυτόν δεν πλήρωσε την απώλεια σωρεία ευκαιριών.
Μόλις στο 9ο σέντρα Ηλιάδη γυριστό σουτ Παναγιωτίδη άουτ και στο 30ο κάθετη πάσα του Μαυροματίδη έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Θεοδουλίδη που όμως νικήθηκε από τον Μαυρομάτη.
Στο 34ο ο Σερσέμης βρήκε σε πλεονεκτική θέση τον Θεοδουλίδη που απέφυγε τον Μαυρομάτη και έδωσε στον Τριανταφύλλου που σούταρε για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Κεσίδης και στη συνέχεια το νέο σουτ του Μαυροματίδη πέρασε άουτ
Στο 41ο το σουτ του Πασχαλίδη πέρασε ελάχιστα έξω και στο 43ο ο Θεοδουλίδης έδωσε στον Μαυροματίδη αλλά το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Μαυρομάτης.
Στο 48ο σέντρα του Δόνε το σουτ του Θεοδουλίδη από πλεονεκτική θέση ήταν πολύ άστοχο και στο 50ο επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ από το Γεωργόπουλο απομάκρυνε δύσκολα ο Περπερίδης.
Στο 54ο αράουτ από το Πασχαλίδη ανάποδο ψαλίδι από τον Ηλιάδη μπλόκαρε ο Μαυρομάτης και στο 56ο κόρνερ Ηλιάδη κεφαλιά Μαυροματίδη από πολύ κοντά μόλις άουτ.
Η λύτρωση για τον Ερμή ήρθε στο 60ο όταν ο Θεοδουλίδης σέντραρε και ο Ηλιάδης από κοντά έκανε το 1-0.
Δύο λεπτά μετά το σουτ του Σερσέμη απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Φλώρινας και στο 70ο ο Δόνες προτίμησε να τελειώσει τη φάση αντί να πασάρει και το σουτ ήταν άστοχο.
Στο 72ο τέλος δυνατό σουτ του Μαυροματίδη απέκρουσε και πάλι ο Μαυρομάτης.
Διαιτητής: Καλδάνης (Βοηθοί: Ναούμ- Παναγιωτίδης)
Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Δόνες, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Ηλιάδης (90ο Δημητριάδης), Σερσέμης, Θεοδουλίδης (67ο Μπίκος), Τριανταφύλλου (86ο Λιάπτσης), Μαυροματίδης.
Π.Α.Σ. Φλώρινας: Μαυρομάτης, Ποντίκης, Κοκαρόπουλος (51ο Γιαγκουλίδης), Κεσίδης, Τάντσης, Ιωαννίδης, Γεωργόπουλος, Μήνος (79ο Μαργαρίδης), Λεζάκης, Κυρκόπουλος (72ο Λούγκας), Δόρης (83ο Παλιάρης).

Γραφείου Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου