Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Όλη η προκήρυξη 12Κ/2017 για μόνιμες προσλήψεις στην ΔΕΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινούν από τις 9 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγουν στις 24 Οκτωβρίου 2017 οι αιτήσεις στο asep.gr για μόνιμες προσλήψεις στην ΔΕΗ με την προκήρυξη 12Κ/2017 που εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη του ΑΣΕΠ υπ αριθμόν 12Κ/2017 προβλέπει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είκοσι έξι (26) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).
Οι ειδικότητες αφορούν για την Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), (1) θέση. Κλάδου/Ειδικότητας: ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί (Τ1/Α) Β΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), (25) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών-Υποσταθμών (Τ4/Β), ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ), ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ (Τ4/Ε), ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού (Τεχνίτες Οργάνων και Αυτοματισμού) (Τ4/Γ) και ΔΕ Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων (Χειριστές Συστήματος Κατεργασίας Ύδατος) (Τ4/Ω).
Το προσωπικό θα στελεχώσει τον νέο Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Κατταβιάς Νότιας Ρόδου, της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής, ο οποίος βρίσκεται σε πορεία εγκατάστασης και έναρξης λειτουργίας και τους Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς (ΥΗΣ) Θησαυρού και Σφηκιάς και θα προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες του γνωστικού αντικειμένου της θέσης αρμοδιότητάς του.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων πρέπει: Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 24 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.
Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή
Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 12Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα δικαιολογητικά.

Δείτε εδώ όλη την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου