Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ.Βίτσα

Την 26-08-2017 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, πραγματοποίησε στη Φλώρινα συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. ΒΙΤΣΑ Δημήτριο. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. 

Από πλευράς της Ένωσής μας τέθηκε κυρίως το ζήτημα του επιδόματος παραμεθορίου, το οποίο με τη θεσμοθέτηση του νέου μισθολογίου για τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας, θα χορηγείται  πλέον και στους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας των παραμεθόριων περιοχών, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται στις περιοχές αυτές η Φλώρινα, και γενικά η Ελληνοαλβανική και η Ελληνοσκοπιανή μεθόριος, παρότι η περιοχή μας συνορεύει με δυο Χώρες υψηλού κινδύνου (Αλβανία-Π.Γ.Δ.Μ.), και οι συλλήψεις που σχετίζονται με το διασυνοριακό έγκλημα είναι καθημερινό φαινόμενο (ναρκωτικά, παράνομη μετανάστευση, παράνομη αλιεία κ.τ.λ.).
Ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός από την πλευρά του, μας ενημέρωσε πως θα εξετάσει άμεσα το θέμα με τους συναρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος υλοποίησης του δίκαιου αυτού αιτήματός μας.   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                   ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου