Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων


Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας ακόμα σταθμός στο ταξίδι της ζωής. Είναι η αρχή και όχι ο τελικός προορισμός σε μια πορεία που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. 
Η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις δυνάμεις μας είναι αυτά που χρειάζονται για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. 
Εύχομαι, λοιπόν, ότι καλύτερο σε όλους τους νέους φοιτητές και κυρίως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, προετοιμάζοντας όσο καλύτερα τον εαυτό τους για τη συνέχεια.
Σε όσους, πάλι, δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν, εύχομαι η διαδικασία των εξετάσεων να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση να προχωρήσουν, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν. 
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-2017, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επάξια εισαγωγή σας στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.
Μια κοπιώδης και επίπονη προσπάθεια πολλών ετών έφτασε στο τέλος της και πλέον ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος και ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πραγματώσετε τα όνειρά σας και σας καλώ να οπλιστείτε με κουράγιο, υπομονή και επιμονή ώστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη αυτή ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και να βρεθείτε στο επαγγελματικό σκαλοπάτι που επιθυμείτε και σας αξίζει.
Ο τόπος μας άλλωστε έχει όσο ποτέ ανάγκη από νέους επιστήμονες που, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.
Αλλά και για όσους από εσάς η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θέλω να υπενθυμίσω ότι είναι μέσα από τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τις αποτυχίες που κυρίως μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. Αξίζει να συνεχίσετε την προσπάθεια, γιατί το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς μέσα από τη θέλησή σας και την προσήλωση στους στόχους σας. Σας καλώ λοιπόν να μην απογοητεύεστε και, κυρίως, να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.
Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους συνοδοιπόρους σας σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή, τους γονείς και τους δασκάλους σας, τους οποίους συγχαίρω γιατί αναμφίβολα συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η προσπάθειά σας αυτή να στεφθεί τελικά με επιτυχία.
Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί γονείς και δάσκαλοι, εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας με κάθε τρόπο. 
Καλή συνέχεια σε όλους!!!
Στέφανος Μπίρος
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα συγχαρητήρια μου και τις ειλικρινείς ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου μας, αλλά και όλης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που πέτυχαν στις Ανώτατες Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές Σχολές, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων. Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες και τους κόπους των αυριανών φοιτητών και φοιτητριών. 
Αγαπητοί επιτυχόντες και αγαπητές επιτυχούσες, οι κοπιαστικές και πολυετείς προσπάθειές σας, οι αγωνίες και οι αγώνες σας, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για τη μελλοντική εκπαιδευτική σας πορεία ως νέων φοιτητών και φοιτητριών, είναι η πύλη της γνώσης και της επιστήμης, η αρχή των σπουδών ειδίκευσης, που στη συνέχεια θα σας εφοδιάσουν με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, για να χτίσετε εσείς το μέλλον το δικό σας και το μέλλον της χώρας μας.
Συγχαρητήρια θερμά, λοιπόν, αξίζουν όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στους  γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειές σας συμβάλλοντας  με τη δική τους φροντίδα στην επιτυχία σας!
Να απευθυνθώ, όμως, με ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά, που το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους δεν ήταν το επιθυμητό, να είναι σίγουρα ότι με οδηγό την ελπίδα και την επιμονή μπορούν να τα καταφέρουν συνεχίζοντας να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο και  να θυμίσω το πλήθος των ευκαιριών που θα τους δοθούν στη ζωή.
Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και κάθε προσωπική ευτυχία! Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις γνώσεις, τις ιδέες σας και την προσφορά σας!
Γιάννης Βοσκόπουλος
Δήμαρχος Φλώρινας

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει από σήμερα, με καινούργιες προοπτικές, εμπειρίες και προκλήσεις.
Οι κόποι ευοδώθηκαν, οι θυσίες είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους με οράματα, κατάρτιση και επιστημονική γνώση.
Συγχαρητήρια στους μαθητές, αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα και τις αγωνίες των μαθητών.
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θέλω να συγχαρώ και να εκφράσω από καρδιάς μου τις θερμότερες ευχές για καλή σταδιοδρομία στους μαθητές που  πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
Σε όσους δεν τα κατάφεραν εύχομαι να συνεχίσουν με πείσμα και επιμονή για τον ίδιο ή τον επόμενο στόχο. Χάθηκε μια μάχη όχι όμως ο πόλεμος.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές σας συμβάλλοντας στην επιτυχία σας.
Καλή πρόοδο σε όλους.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΡ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Άλλη μία δύσκολη ομολογουμένως χρονιά, έκλεισε τον κύκλο της, με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων, στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της χώρας μας.
Ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος αρχίζει με την προσδοκία για ένα  καλύτερο μέλλον  για τις νέες και τους νέους που πέτυχαν τους στόχους τους!
Το Τοπικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε./ΟΜΙΛΟΥΔ.Ε.Η. Δ. Μακεδονίας,  συγχαίρει όλα τα παιδιά για τον προσωπικό τους αγώνα  όπως επίσης,  τους καθηγητές και τους γονείς για την αμέριστη βοήθεια και  συμπαράσταση που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια!
Ευχόμαστε να ευοδωθούν όλα τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας!
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου